Geef jouw artistieke impressie van de grind

11 juli 2016

Geef jouw artistieke impressie van de grind

Artwork from Gideon and the Red Beach by Geert Vons

Sea Shepherd Global nodigt supporters van over de hele wereld uit om hun artistieke stem te laten horen tegen de grind, om daarmee het bewustzijn bij de wereldbevolking over deze bloedige praktijk te vergroten door middel van creatieve media.

Sea Shepherd Global vraagt de community om unieke, creatieve interpretaties te maken, figuratief of abstract, in nagedachtenis van de talloze grienden en andere dolfijnen die zijn en worden afgeslacht in de bloedige fjorden van de Faeröer Eilanden.

Zet je creatie online met de hashtag #OpBloodyFjords. We zullen regelmatig creaties tegen de grind delen op sociale media en op onze website.

De artistieke oproep tot actie is een onderdeel van Sea Shepherd's huidige campagne tegen het afslachten van grienden, Operation Bloody Fords.

Operation Bloody Fjords luidt een nieuwe tactiek in voor Sea Shepherd, omdat we onze strijd tegen de grind naar het hart brengen van de Faeröerse en Deense instellingen die deze achterhaalde praktijken blijven promoten en ondersteunen.

Grind created with Lego by Whale WeirdoGrind created with Lego by Whale Weirdo

 

Evenementen:

4, 5 en 6 augustus
Lisse
23 & 24 juni
Groningen

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: