Sea Shepherd niet aanwezig bij Ocean Blue Film Festival in Monaco

3 november 2015

Sea Shepherd niet aanwezig bij Ocean Blue Film Festival in Monaco

Veel Sea Shepherd-supporters hadden Sea Shepherd verwacht bij het Ocean Blue Film Festival in Monaco. Sea Shepherd was echter niet uitgenodigd door het festival.

Sea Shepherd heeft namelijk heel duidelijk gemaakt dat zowel kapitein Paul Watson als de directeuren en officieren van Sea Shepherd niet aanwezig zijn bij een evenement waarbij zeedieren voor het amusement van mensen worden gevangen gehouden. Of waar vis of andere zeedieren als voedsel geserveerd worden. Het Ocean Blue Film Festival vindt namelijk plaats in het Monaco Oceanographic Museum waar haaien, zeeschildpadden en andere vissen gevangen worden gehouden.

De positie van Sea Shepherd is duidelijk. We zullen nooit meedoen aan een evenement waarbij zeedieren gevangenen zijn genomen uit het wild. Waar hun levens veel te vroeg beëindigd zijn, hun vrijheid ontnomen is en hun welzijn opgeofferd wordt voor geen enkele andere reden dan menselijke ijdelheid. 

 

 

 

 

 

 

Evenementen:

4, 5 en 6 augustus
Lisse
23 & 24 juni
Groningen

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: