Duitse actrice Anne Menden sluit zich aan bij Sea Shepherd

31 augustus 2015

Duitse actrice Anne Menden sluit zich aan bij Sea Shepherd

German Actress Anne Menden joins Sea Shepherd’s land team for Operation Sleppid Grindini.De Duitse actrice Anne Menden steunt het  Sea Shepherd team tijdens Operation Sleppid Grindini.

Op 30 augustus is de Duitse Actrice Anne Menden (bekend door haar rol als Emily Hofer in de Duitse ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’) aangekomen op de Deense Faeröer-eilanden om zich aan te sluiten bij Sea Shepherd’s 6e  griendencampagne, Operation Sleppid Grindini. Het is het 2e  opeenvolgende jaar dat Menden de internationale bemanning van Sea Shepherd bij staat.

“Misdaad tegen de natuur”

"Toen ik hoorde dat er dit jaar weer een team op de Faeröer-eilanden zou zijn, was het voor mij duidelijk dat ik me weer bij de campagne wilde aansluiten. Wat daar gebeurt is een misdaad tegen de natuur. Wij mensen hebben de neiging om te denken dat we boven alles staan, maar in feite staan we dat niet. Wij zijn onderdeel van een ecosysteem en moeten de planeet en haar bewoners respecteren in plaats van alles te doden en te vernietigen,” aldus Menden.

“Trots om te vechten voor de oceanen”

“De campagne Operation Sleppid Grindini staat mij zeer dicht bij het hart. Mijn tijd bij Sea Shepherd begon vorig jaar op de Faeröer-eilanden en ik zal alles doen wat ik kan om de zinloze slachting van grienden te stoppen. Mijn tijd bij Sea Shepherd zal niet eindigen voordat de oceanen veilig zijn voor hun bewoners. Ik ben erg trots om een deel van deze groep te zijn en dat ik in staat ben om te vechten voor de oceanen, zij aan zij met zo veel bijzondere mensen," zei Menden.

 

Anne Menden, on watch in the Faroe Islands. Photo: Sea ShepherdAnne Menden op de uitkijk op de Faroer eilanden. 
Anne joins Sea Shepherd for the second consecutive year in the Faroe Islands. Photo: Sea ShepherdHet is het tweede jaar dat Anne aanwezig is op de Faroer eilanden.
 
Operation Sleppid Grindini
Bezoek 
Operation Sleppid Grindini
voor meer informatie.

 

 

Evenementen:

28 mei
Hilversum
17 & 18 juni
Vorden
23 & 24 juni
Ysselstein

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: