Sea Shepherd schepen maken eerste stops ooit in Europa

16 april 2015

Sea Shepherd schepen maken eerste stops ooit in Europa

Captains Sid Chakravarty of the Sam Simon and Peter Hammarstedt of the Bob Barker return to Europe, triumphant after the success of Operation Icefish. Photo: Jeff WirthCaptains Sid Chakravarty van de Sam Simon en Peter Hammarstedt van de Bob Barker komen naar Europa, na de succesvolle Operation Icefish.

Eind april zullen de Sam Simon en de Bob Barker hun eerste stops ooit in Europa maken na hun uiterst succesvolle campagne Operation Icefish. De Sam Simon arriveert op 26 april in de haven van la Rochelle in het zuidwesten van Frankrijk, van waaruit het na een havenstop van 24 uur doorvaart naar Bremen, Duitsland. De Bob Barker zal volgens de planning op 28 april in Bremen arriveren.

Kapitein Watson, oprichter van Sea Shepherd, en Lamya Essemlali, voorzitster van Sea Shepherd Frankrijk, zullen kapitein Sid Chakravarty en de bemanning van de Sam Simon in Frankrijk begroeten. “Frankrijk is verheugd over de Sam Simon en de voltooiing van een epische en historische campagne die 144 dagen en 25.000 nautische mijlen duurde, en die zo ontzettend succesvol was tegen de stroperij op de Antarctische en Patagonische zeebaars in de Zuidelijke Oceaan,” zei kapitein Watson.

In Duitsland worden de bemanning van de Bob Barker en kapitein Peter Hammarstedt verwelkomt door kapitein Alex Cornelissen, CEO van Sea Shepherd Global, en Sven Matthiessen, directeur van Sea Shepherd Duitsland.

 

 

Evenementen:

4, 5 en 6 augustus
Lisse
23 & 24 juni
Groningen

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: