Interpol neemt bewijsmateriaal tegen Thunder in ontvangst

5 maart 2015

Interpol neemt bewijsmateriaal tegen Thunder in ontvangst

Capt. Sid Chakravarty with international and local representatives from Interpol, as well as other local law enforcement authorities. Photo: Jeff WirthKapitein Sid Chakravarty samen met internationale en lokale vertegenwoordigers van Interpol en lokale autoriteiten. 

Op 5 maart nam Interpol bewijsmateriaal tegen de Thunder in ontvangst. Sid Chakravarty, kapitein van het Sea Shepherd-schip de Sam Simon, overhandigde al het bewijs dat aantoont dat de Thunder illegaal viste in de Zuidelijke Oceaan.

De laatste bewijsstukken werden verzameld door lokale autoriteiten in Port Louis, Mauritius (onder leiding van een agent van Interpol). De laatste bewijsstukken bestaan uit stukken illegaal kieuwnet, boeien, netten, lijnen en ankerboeien. 

Uitstekende samenwerking Sea Shepherd, Interpol en autoriteiten

Sid Chakravarty: “De samenwerking met Interpol en de lokale autoriteiten in Mauritius was zeer succesvol. Zowel nationale als internationale agentschappen staan op scherp en nu hebben zij ook nog het bewijsmateriaal dat Sea Shepherd de laatste drie maanden heeft verzameld in handen. De Thunder is aan het einde van zijn lange en vernietigende verleden.”

 

Sea Shepherd works with  authorities to hand-over final evidence of the Thunder's illegal fishing activity. Photo: Jeff WirthSea Shepherd werkt samen met de autoriteiten om de laatste bewijzen van de Thunders illegale praktijken over te dragen. 

Operation Icefish
Bezoek
Operation Icefish
voor meer informatie.
 

Evenementen:

28 mei
Hilversum
17 & 18 juni
Vorden
23 & 24 juni
Ysselstein

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: