Bob Barker vestigt nieuw record langste achtervolging op zee

17 februari 2015

Bob Barker vestigt nieuw record langste achtervolging op zee

Sea Shepherd ships, Bob Barker and Sam Simon, in pursuit of the Interpol-wanted poacher, Thunder. Photo: Jeff WirthDe Sea Shepherd-schepen, Bob Barker en Sam Simon, in achtervolging op het stropersschip de Thunder. 

Het Sea Shepherd-schip de Bob Barker heeft het wereldrecord van langste achtervolging op zee verdriedubbeld. Op 17 februari 2015 ging de Bob Barker de 63e dag van de achtervolging op het stropersschip de Thunder in. Het vorige record van 21 dagen stond op naam van het Australische patrouilleschip Southern Supporter toen het in 2003 de Viarsa I achtervolgde in de Zuidelijke Oceaan. 

Krachtige boodschap Sea Shepherd

Kapitein van de Bob Barker, Peter Hammarstedt, zegt: “We hebben de Thunder onderschept op 17 december 2014. We voorkomen nu al twee maanden dat deze beruchte zeebaarsstropers meer Patagonische en Chileense zeebaars in Antarctica vermoordden. Hierdoor lopen de criminelen achter deze operatie miljoenen dollars winst mis. Sea Shepherd stuurt een krachtige boodschap naar de stropers die de regio blijven bedreigen: jullie criminele activiteiten stoppen hier!”

 

Operation Icefish
Bezoek 
Operation Icefish
voor meer informatie.
 

Evenementen:

28 mei
Hilversum
17 & 18 juni
Vorden
23 & 24 juni
Ysselstein

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: