Sea Shepherd luidde samen met Yvonne Kroonenberg 2015 in

12 januari 2015

Sea Shepherd luidde samen met Yvonne Kroonenberg 2015 in 

Op 11 januari luidde Sea Shepherd Nederland het nieuwe jaar in met vrijwilligers en supporters. In Amersfoort proostte Sea Shepherd Nederland op het nieuwe jaar. De Boothill Saloon stond afgeladen met mensen in het Sea Shepherd-zwart. Onder de aanwezige supporters bevond zich ook schrijfster Yvonne Kroonenberg. 
Geert Vons, directeur Sea Shepherd Nederland, blikte terug op de hoogtepunten van 2014. 

Uitspraak Internationaal Gerechtshof verbiedt walvisvaart
Het was een spannend jaar voor Sea Shepherd en zeker ook voor Sea Shepherd Nederland. In Den Haag rekende het Internationaal Gerechtshof in maart af met de zogenaamde Japanse rechtvaardiging voor de walvisvaart in de Zuidelijke Oceaan. 

Opening Sea Shepherd Store in Amsterdam
In oktober werd de Sea Shepherd Store in Amsterdam geopend en sinds eind 2014 kan iedereen wereldwijd Sea Shepherd-merchandise bestellen via de nieuwe webstore. Het kantoor van Sea Shepherd Global werd eveneens in Amsterdam geopend en Alex Cornelissen werd benoemd tot CEO Sea Shepherd Global.

Operation Icefish
Eind 2014 ging de campagne Operation Icefish van start. Dit jaar focust Sea Shepherd zich voor het eerst op het voorkomen van de illegale visserij op Antarctische en Patagonische zeebaars. Het is de 11e campagne in de Zuidelijke Oceaan. Van begin af aan verloopt deze campagne uiterst succesvol. De Bob Barker achtervolgt het stropersschip Thunder al sinds 16 december en vestigde daarmee een wereldrecord voor de langste achtervolging op zee.

 

Yvonne Kroonenberg en Sea Shepherd Nederland directeur Geert Vons tijdens
de nieuwjaarsbijeenkomst in Amersfoort.

 

Evenementen:

28 mei
Hilversum
17 & 18 juni
Vorden
23 & 24 juni
Ysselstein

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: