Gevangen dolfijnen

30 november 2014

Albino dolfijn gevangen in Taiji

Op 23 november vingen de jagers in Taiji een zeldzame albino dolfijn. Het leek een “Blue Cove”-dag te worden, maar aan het einde van de dag spotte de jagers toch een familie grijze dolfijnen. De albino dolfijn was één van hen. Een lucratieve vondst voor de jagers. Ze namen de dolfijn gevangen, moordden de rest van de familie uit en gooiden de jongsten terug in open zee. Het is de tweede albino dolfijn die gevangen is genomen in Taiji.

Meer weten? Lees het volledige bericht in het Engels op Seashepherd.org

Tuimelaars vervoerd naar andere plek gevangenschap

Op 20 november waren de Cove Guardians getuige van hoe 5 tuimelaars klaargemaakt werden voor vervoer naar een andere plaats van gevangenschap. De tuimelaars waren vorig jaar gevangen genomen in de Cove. Het vervoer is heel beangstigend en stressvol voor de dolfijnen. Ze zitten uren tot zelfs dagen opgesloten in kleine, donkere kratten. De precieze eindbestemming is niet bekend. Sea Shepherd vermoedt dat het om een locatie in Japan gaat.

Meer weten? Lees het volledige bericht in het Engels op Seashepherd.org

 

Evenementen:

28 mei
Hilversum
17 & 18 juni
Vorden
23 & 24 juni
Ysselstein

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: