Opening Sea Shepherd Global HQ en Store in Amsterdam

21 october 2014

Opening Sea Shepherd Store en HQ in Amsterdam nieuwe fase voor Sea Shepherd

 

The new Sea Shepherd Global Head Office and Merchandise StoreHet nieuwe Sea Shepherd Global hoofdkantoor en de Sea Shepherd Store

Op vrijdag 17 oktober opende Sea Shepherd de eerste winkel én het wereldwijde hoofdkantoor in Amsterdam. Geert Vons, directeur Sea Shepherd Nederland, blikt terug op deze mijlpaal in de geschiedenis van Sea Shepherd. Captain Alex Cornelissen, CEO Sea Shepherd Global, opende het evenement. Martijn Krabbé van de Nationale Postcode Loterij liet een videoboodschap achter en Captain Paul Watson was via Skype aanwezig.
De opening werd ook bezocht door medewerkers van de Nationale Postcode Loterij. Sea Shepherd heeft een partnerschap met de Nationale Postcode Loterij en ontvangt jaarlijks €900.000 aan steun. Daarnaast waren ook Esther Ouwehand van de Partij voor de Dieren en de contactpersoon van de Nederlandse overheid (in verband met de scheepsregistratie) van de partij. De opening was gezellig druk en er werd flink gekocht in de winkel. De woorden van Captain Paul Watson werden met applaus en gejuich ontvangen. Er werd geproost met rum en gesmuld van oceaanvriendelijke én veganische hapjes. Hoogtepunt was de komst en speech van Rutger Hauer. “Je merkt meteen dat hij oprecht meent wat hij zegt en dat hij Sea Shepherd écht een warm hart toedraagt,” legt Geert Vons uit.

Sea Shepherd op Nederlandse bodem

De Sea Shepherd-schepen zijn al in Nederland geregisteerd. En nu staan dus ook het hoofdkantoor en de eerste Sea Shepherd Store in Nederland. “Natuurlijk zijn we daar trots op. De vrijheid van meningsuiting en het recht op demonstratie zijn zeer belangrijke waarden. Deze zijn beschermd door de Nederlandse wet. Dit is voor Sea Shepherd natuurlijk heel erg belangrijk.”

“De opening van het hoofdkantoor en de winkel zijn het begin van een nieuwe fase voor Sea Shepherd. We hopen op meer bekendheid en gaan ons meer naar buiten profileren.” Sea Shepherd kreeg vanuit de hele wereld reacties en op de openingsdag had de Facebookpagina van de Sea Shepherd Store al 7000 likes.

Shoppen? De opbrengst gaat volledig naar Sea Shepherd's missie om het leven in de oceanen te beschermen.

De openingstijden van de Store zijn:

Dinsdag: 11:00 - 17:00
Woensdag: 11:00 - 17:00
Donderdag: 11:00 - 20:00
Vrijdag: 11:00 - 20:00
Zaterdag: 11:00 - 17:00

Store location: Alexander Boersstraat 52, Amsterdam

Captain Alex Cornelissen (CEO-SSCS Global) and Rutger Hauer (Actor and Long-time Supporter)Captain Alex Cornelissen (CEO-SSCS Global) en Rutger Hauer (Actor en Long-time Supporter) (l-r) Captain Alex Cornelissen, Rutger Hauer, Geert Vons, and Gary Stokes(l-r) Captain Alex Cornelissen (CEO-SSCS Global), Rutger Hauer (Actor en Long-time Supporter), Geert Vons (Director - SSCS Netherlands/Art Director), Gary Stokes (Director - SSCS Asia)
Netherlands Board Members with Geert Vons and Rutger HauerNetherlands Board Members met Geert Vons en Rutger Hauer Netherlands Geert Vons with Ms. Esther Ouwehand, Member of Dutch Parliament Animal PartyGeert Vons en Esther Ouwehand, Kamerlid Partij voor de Dieren
Sea Shepherd Amsterdam new logoSea Shepherd Amsterdam new logo
 

Evenementen:

28 mei
Hilversum
17 & 18 juni
Vorden
23 & 24 juni
Ysselstein

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: