Stenniz & Dr Q steunen Sea Shepherd met unieke track

11 december 2013

StenniZ & Dr Q steunen Sea Shepherd met unieke track - Enjoy or destroy the Sea 

Operation Relentless is de tiende Sea Shepherd campagne tegen de illegale Japanse walvisvangst in de wateren van Antarctica. Dit jaar een speciale artistieke ondersteuning. StenniZ is een Nederlandse producer en rapper die veel internationaal werk verricht. Samen met zijn collega Dr Q produceert hij Caribbean Dubstep. Omdat StenniZ zijn visie wat betreft gerechtigheid voor marine wildlife deelt met Sea Shepherd heeft hij ter ondersteuning van Operation Relentless samen met Dr Q en de Caribische zanger Junior Tecla een unieke track geproduceerd.

In de songtekst wordt vooral gekeken naar dubieuze zaken in de politiek, hypocriete en ouderwetse tradities en het dierenleed als gevolg hiervan. Bij deze song is een videoclip geproduceerd die de harde waarheid laat zien. Het doel is niet alleen om te werken aan bewustwording van het leed in de zeewateren maar ook om aandacht te vragen voor de aankomende Sea Shepherd campagne. Maandag 16 december a.s. gaat Operation Relentless van start.

In 2014 willen StenniZ & Dr Q daad bij het woord voegen en zij hopen aanwezig te zijn bij akties van Sea Shepherd. 

Voor track & video  Enjoy or destroy the Seahttp://www.artistsforseashepherd.org/9-news/179-enjoy-or-destroy-the-sea 

Vor meer info over de artiesten; https://www.facebook.com/stennizmusic 

 

Evenementen:

28 mei
Hilversum
17 & 18 juni
Vorden
23 & 24 juni
Ysselstein

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: