Verklaring over minachtingszaak van Japanse Instituut voor Onderzoek naar Walvisachtigen (ICR) tegen Sea Shepherd Conservation Society USA voor U.S. Ninth Circuit Court of Appeals

9 december 2013

Verklaring over minachtingszaak van Japanse Instituut voor Onderzoek naar Walvisachtigen tegen Sea Shepherd Conservation Society USA voor U.S. Ninth Circuit Court of Appeals.

Wat betreft de minachtingszaak van het Japanse Instituut voor Onderzoek naar Walvisachtigen (ICR) tegen Sea Shepherd USA bij het U.S Ninth Circuit Court of Appeals (federaal gerechtshof), die op 28 oktober in de Amerikaanse stad Seattle is begonnen en gisteren eindigde:

Sea Shepherd USA was blij met de kans om zich voor het federale gerechtshof te verdedigen tegen de beschuldiging van minachting door het ICR. Alle medewerkers van Sea Shepherd USA zijn van mening dat de organisatie er alles aan gedaan heeft om te voldoen aan het door de rechtbank opgelegde bevel. We zijn dankbaar dat we de kans hebben gehad om bewijsmateriaal te presenteren en we kijken uit naar een uitspraak in de zaak.

Volgende stappen: Advocaten van beide partijen zullen hun argumentatie indienen. De griffier zal deze argumentatie bekijken en het driekoppige panel van het gerechtshof zijn aanbevelingen geven. Naar verwachting zal het panel binnen enkele weken een uitspraak doen.

 seattle-old-federal-court-house

William Kenzo Nakamura Federal Courthouse
Photo courtesy of Joe Mabel / Wiki Commons

 

Evenementen:

28 mei
Hilversum
17 & 18 juni
Vorden
23 & 24 juni
Ysselstein

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: