Groen omroepinitiatief Piep! steunt Sea Shepherd

8 november 2013

Groen omroepinitiatief Piep! steunt Sea Shepherd

Op 5 november 2013 startte een nieuw omroepinitiatief onder de naam Piep!, de eerste omroep in Nederland die dieren, natuur en milieu centraal stelt op basis van een agenda met grote urgentie. Piep! wil meer aandacht in de media voor de relatie tussen mens, dier, natuur en milieu.

Weinig omroepen overstijgen nu het mensgerichte perspectief. Piep! vindt dat er voor mensen nog heel veel te leren valt van dieren en de natuur. De programmering op radio en televisie zal dan ook planeetbreed zijn en verder kijken dan het belang van één groep levende wezens. Piep! wil een breed publiek diervriendelijk en milieubewust enthousiasmeren, informeren, amuseren en waar nodig ook alarmeren. Er is plaats voor nieuws en actualiteiten, entertainment, jeugdprogramma’s, talkshows, documentaires en natuurfilms.

Piep! richt zich nu op het samenbrengen van 50.000 leden met een GROEN hart om samen vóór 1 april 2014 te voldoen aan de eisen die de mediawet stelt om een nieuwe publieke omroep vormen.

“Wij hebben er alle vertrouwen in, dat dit gaat lukken”, aldus Karen Soeters, oprichter van PiepVandaag.nl. “Vele dierenwelzijns-, natuur- en milieuorganisaties steunen ons zoals Sea Shepherd, IFAW en de Plastic Soup Foundation.”

Omroep Piep vormt een logisch vervolg op de succesvolle website PiepVandaag.nl. In nog geen twee jaar tijd heeft dit online platform zich ontwikkeld tot een toonaangevende nieuws- en opiniesite op het gebied van de GROENE thema’s, dier, natuur en milieu. PiepVandaag.nl is uitgegroeid tot één van de sterkste online communities op dit terrein in Nederland.

Lid worden

Via www.PiepVandaag.nl/lidworden kan iedereen zich aanmelden als lid. Piep! doneert vervolgens dat complete bedrag aan een goed doel. Hiermee ondersteun je met je lidmaatschap direct een organisatie naar keuze op het gebied van dier, natuur en milieu. Met een lidmaatschap van Piep krijg je dus geen cadeau maar geef je het cadeau! Door lid te worden kun je dus tegelijkertijd Sea Shepherd ondersteunen bij Operation Grindstop 2014.

https://www.piepvandaag.nl/lidworden/doel/operation-grindstop-2014/ 

 

Evenementen:

28 mei
Hilversum
17 & 18 juni
Vorden
23 & 24 juni
Ysselstein

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: