Sydney verwelkomt de Sam Simon

18 september 2013

Sydney verwelkomt de Sam Simon

Afgelopen weekend werd de Sam Simon, het nieuwste schip van Sea Shepherd, voor de eerste keer welkom geheten in Sydney

De Sam Simon in Circular Quay met het Sydney Opera House op de achtergrond

De Sam Simon in Circular Quay met het Sydney Opera House op de achtergrond.
Foto: Sea Shepherd Australië/Tim Watters

Afgelopen weekend werd voor de allereerste keer het nieuwste schip van Sea Shepherd, de Sam Simon - die zo haar naamgenoot Sam Simon eert, producent van de tv-show The Simpsons - verwelkomd in Sydney. Met een bemanning van ongeveer dertig vrijwilligers en pronkend met een nieuwe laag verf, kwam het schip vrijdagavond onder luid gejuich van vrijwilligers en supporters van Sea Shepherd Sydney aan in de overzeese passagiersterminal van Circular Quay.

Moeder Natuur keek glimlachend toe met absoluut perfect weer gedurende het hele weekend. De Sam Simon ontving een ongekende hoeveelheid bezoekers, die tijd hadden vrijgemaakt voor een bezoek aan het schip, een praatje met de bemanning en om te zien hoe het leven is aan boord van dit schip, dat volledig operationeel is om de oceanen te beschermen.

We willen graag onze grote dank uitspreken aan de mensen van Sydney voor het opnieuw tonen van hun volledige steun aan Sea Shepherd. Keer op keer hebben jullie bewezen een stad vol oceaan-liefhebbers te zijn, die het belang van het beschermen van onze walvissen en onze oceanen begrijpen.

We willen ook graag onze grote dank uitspreken aan de eerwaarde Marie Ficarra MP (Staatssecretaris van de Premier) en wethouder Vincent Deluca (Warringah Raad), wiens aanhoudende inspanningen en vasthoudendheid het voor onze schepen mogelijk hebben gemaakt de haven van Sydney te kunnen blijven bezoeken.

Dus vanuit de grond van onze harten en van de bodem van de oceanen: DANK U SYDNEY!

"In de loop der jaren heeft Sea Shepherd keer op keer een helden-ontvangst gekregen in de haven van Sydney. Hierdoor heeft Sea Shepherd de nodige fondsen kunnen verwerven om dezelfde walvissen te beschermen die langs de prachtige kustlijn van New South Wales migreren.

Zonder twijfel zou dit niet mogelijk geweest zijn zonder de eerwaarde Marie Ficarra. Zij mag trots zijn op het feit dat dankzij haar geweldige steun elk jaar walvissen zijn gered. Ik heb altijd genoten van de ontmoetingen met Marie, van wie de passie voor het leven hand in hand gaat met Sea Shepherd's passie voor het beschermen van onze wonderbaarlijke oceanen. Dank je wel Marie, voor het deel uitmaken van de Walvissen Marine!," zei Jeff Hansen, Australische directeur van Sea Shepherd Australië.

Publiek verzamelt zich voor de gratis rondleidingen bij Circular Quay

Publiek verzamelt zich voor de gratis rondleidingen bij Circular Quay.
Foto: Sea Shepherd Australië/Tim Watters

Lid van het parlement van New South Wales, Marie Ficarra

Lid van het parlement van New South Wales, Marie Ficarra, bezoekt samen met directeur van Sea Shepherd Australië, Michelle Mossfield, directeur Ontwikkelingen, Aaron Barnes en ship manager, James Brooks de Sam Simon
foto: Sea Shepherd Australia/Tim Watters

 

Evenementen:

28 mei
Hilversum
17 & 18 juni
Vorden
23 & 24 juni
Ysselstein

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: