Sea Shepherd Australië, Occy en Fuel TV verenigen zich voor planeet oceaan

15 september 2013

Sea Shepherd Australië, Occy en Fuel TV verenigen zich voor planeet oceaan

Sea Shepherd is trots op de steun van de Australische surflegende Mark ‘Occy’ Occhilupo

Occy surft in Teahupoo

Occy surft in Teahupoo.
Foto: http:/occy.co

Occy is een van de meest geliefde en gerespecteerde sporthelden in Australië. De voormalig wereldkampioen surfen heeft al zijn hele leven een verbinding met de oceaan. Hij begon op negenjarige leeftijd met surfen. Toen hij 17 jaar was, begon zijn professionele carrière tijdens de World Championship Tour (WCT). Door de jaren heen heeft hij een flinke reputatie opgebouwd door zijn krachtige en agressieve stijl. Op 21-jarige leeftijd kreeg Occy samen met een andere surflegende, Tom Curren, een rol in de Hollywood film North Shore. Hij houdt nu nog evenveel van surfen als toen hij jong was en hij surft nog 3 keer per dag als de branding in de buurt van zijn huis aan de Gold Coast goed is. Zijn liefde voor de oceaan heeft er toe geleid dat hij een gepassioneerd beschermer van walvissen is geworden. In deze video, uitgezonden door Fuel TV, praat Occy over de bedreigingen van de walvissen in de Zuidelijke Oceaan en hoe Sea Shepherd voor hun bescherming opkomt.

Occy zegt: "Op zeer jonge leeftijd werd ik verliefd op de oceaan, gewoon omdat hij leeft en ademt en het lijkt alsof hij met je praat. Het is echt een vreedzame plek om te zijn. Ik geloof dat hoe populairder het surfen wordt, des te meer mensen wij kunnen bereiken en laten weten wat hier gebeurd. Iedereen die van surfen houdt, zou Sea Shepherd moeten steunen. Zij zijn de enigen die met hun schepen actief optreden. Zij varen er heen om de walvisvaarders te stoppen”.

"Surfers leven en ademen waar het bij Sea Shepherd om draait; die enorme waardering voor en verbinding met de oceaan. Het lot van surfers is verbonden met de oceaan, net zoals het lot van ons allemaal, omdat het leven op deze planeet afhankelijk is van een gezonde oceaan. Sea Shepherd is vereerd met de geweldige steun van Occy en Fuel TV en we kijken uit naar de samenwerking in de strijd om onze stervende oceanen te redden", aldus Jeff Hansen, directeur van Sea Shepherd Australië.

Klik hier voor de "Mark Occhilupo SS Fuel TV Video"

Occy met Tim Watters van Sea Shepherd Australië tijdens het filmen van de video

Occy met Tim Watters van Sea Shepherd Australië tijdens het filmen van de video.
Foto: Sea Shepherd Australië

 

 

Evenementen:

28 mei
Hilversum
17 & 18 juni
Vorden
23 & 24 juni
Ysselstein

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: