Cove Guardians aanwezig in Taiji

13 september 2013

Cove Guardians aanwezig in Taiji

Het vierde seizoen van Operatie Infinite Patience begint op 1 september.

De Cove Guardian campagne Operatie Infinite Patience 2013-2014 gaat officieel van start op 1 september, maar de leider van de Cove Guardians en veteraan Melissa Sehgal en Cove Guardian Scott Cator zijn al ter plaatse in Taiji. Toen ze op 26 augustus aankwamen, was er een nieuwe politiemacht aanwezig in afwachting van de aankomst van de Sea Shepherd Cove Guardians.

Voorbereidingen voor het komende moordseizoen zijn vastgelegd

Voorbereidingen voor het komende moordseizoen zijn vastgelegd.
Foto: Sea Shepherd

In het hele dorp zijn voorbereidingen waargenomen voor het komende moordseizoen — dekzeilen zijn opgehangen bij de ingang van de Fisherman's Union, stokken voor de klopjacht zijn geverfd en klaar voor montage en de moordvloer van het slachthuis is klaar voor het verwerken van dolfijnen. Ondanks de verraderlijke tekenen van de naderende slachting, gaan veel activiteiten van de walgelijke zomer in Taiji gewoon door. Meest opvallend daarbij is dat het zwemmen-met-dolfijnen in de Cove gewoon doorgaat. Tijdens dit programma mogen kinderen zwemmen met gevangen dolfijnen op exact dezelfde plek waar deze dieren van hun families werden weggerukt.
Bijna 100.000 mensen wereldwijd hebben vorig jaar afgestemd op onze live-stream vanuit Taiji en zijn getuige geweest van de barbaarse vangst en slachting van honderden dolfijnen. Wij zijn blij te kunnen aankondigen dat de toegang dit jaar beschikbaar zal zijn via de website van Sea Shepherd op http://livestream.seashepherd.org. Hierdoor kunnen aanhangers waar ook ter wereld gemakkelijk toegang krijgen tot de live-stream.
Vanaf 29 augustus is de nieuwe live-stream met Melissa on-line. Wij hebben ook enkele vernieuwingen met betrekking tot de campagne doorgevoerd, die we in de komende dagen zullen toelichten. Dus check onze site regelmatig!
Een ongekend aantal Sea Shepherd Cove Guardians zal tijdens het 6 maanden durende jachtseizoen ter plaatse zijn om de gruwelijke dolfijnenslachting in Taiji – dé ground-zero van de dolfijnenhandel – vast te leggen en wereldkundig te maken. Zelfs als je niet in staat bent om naar Taiji af te reizen, kun je deel uitmaken van de oplossing. Om te zien wat je kunt doen om te helpen, waar je je ook bevindt, ga naar ‘Wat jij kunt doen’.

Wij zullen niet stoppen, totdat de slachting definitief voorbij is!

Geverfde stokken voor de klopjacht zijn klaar voor montage

Geverfde stokken voor de klopjacht zijn klaar voor montage.
Foto: Sea Shepherd

Leider van de Cove Guardians en veteraan Melissa Sehgal

Toen ze op 26 augustus aankwamen, was er een nieuwe politiemacht aanwezig
om de Sea Shepherd Cove Guardians op te wachten.

Foto: Sea Shepherd

Leider van de Cove Guardians en veteraan Melissa Sehgal en Cove Guardian Scott Cator

Leider van de Cove Guardians en veteraan Melissa Sehgal en Cove Guardian Scott Cator
zijn al ter plaatse in Taiji.

Foto: Sea Shepherd.

Cove guardian logo

Bezoek onze
Cove Guardians website
voor meer informatie.

 

Evenementen:

28 mei
Hilversum
17 & 18 juni
Vorden
23 & 24 juni
Ysselstein

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: