Sea Shepherd Actie Alarm - De reuzenkraak heeft VANDAAG jouw hulp nodig!

1 augustus 2013

Sea Shepherd Actie Alarm - De reuzenkraak heeft VANDAAG jouw hulp nodig!

De WDFW zal morgen, vrijdag 2 augustus 2013, een uitspraak doen die invloed kan hebben op het voortbestaan van de reuzenkraak.

Reuzenkraak met haar eierenReuzenkraak met haar eieren
Foto: Scott Lundy/Rapture of the Deep Photography
Wist jij dat 's werelds grootste octopussoort, de reuzenkraak, praktisch in onze achtertuin woont? Dit schepsel noemt de wateren van de Pacific Northwest zijn thuis, en de soort kan ernstig bedreigd worden als het Washington Department of Fish and Wildlife (WDFW) niet in hun voordeel besluit en hen geen volledige wettelijke bescherming biedt.

Duikers reizen van over de hele wereld naar de wateren van Puget Sound om de octopus te bewonderen, welke de staat ongeveer $ 500.000,- per jaar oplevert aan ecotoerisme. Maar afgelopen herfst zijn de bestaande regels over het vangen van deze koppotigen onderwerp van discussie geworden, welke van invloed kan zijn op het voortbestaan van de soort. Het WDFW zal aanstaande vrijdag, 2 augustus 2013, uitspraak doen tijdens een kritieke vergadering in Olympia, Washington. Deze uitspraak zal hun lot bepalen.

Sea Shepherd roept iedereen die zich zorgen maakt over dit onderwerp, met name bewoners van de Pacific Northwest, op om VANDAAG contact op te nemen met het WDFW om hen te vertellen dat dit onderwerp erg belangrijk is. Als we ons gedragen als een gemeenschap, dan kunnen we deze hoog intelligente en sierlijke schepsels beschermen. Als de vangst toegestaan wordt, dan kan de potentiële invloed op de populatie enorm zijn, omdat vrouwtjes hun eieren in holen leggen en deze beschermen gedurende de draagtijd van 6 maanden. Als de moeder in die periode wordt gevangen, dan zullen de eieren het niet overleven. Hierdoor kan een hele generatie van toekomstige octopussen verloren gaan.

Het wordt tijd dat er in Puget Sound een algeheel verbod wordt ingesteld op het vangen van de reuzenkraak, voor eens en altijd!

Neem alsjeblieft VANDAAG contact op met het WDFW en pleit voor de bescherming van de reuzenkraak in Puget Sound:

  1. Ga naar http://wdfw.wa.gov/commission/contact.html en vul het formulier in.
  2. Selecteer “Giant Pacific Octopus Rulemaking” onder “your message to the Commission”.
  3. Typ een bericht. Dit kan bijvoorbeeld zijn: “Giant Pacific Octopus are an iconic species in the Pacific Northwest, and they deserve our protection. I support a Puget Sound-wide closure of recreational harvest of GPOs."
  4. Geef bekendheid aan dit onderwerp, gebruik social media, moedig je vrienden en familie aan om hetzelfde te doen.

Reuzenkraak met haar eierenReuzenkraak met haar eieren
Foto: Scott Lundy/Rapture of the Deep Photography

 

Evenementen:

4, 5 en 6 augustus
Lisse
23 & 24 juni
Groningen

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: