Download The Mermaid Song nu!

13 mei 2013

Download The Mermaid Song nu!

Ysanne, violiste en componiste voor de Smashing Pumpkins, lanceert The Mermaid Song in samenwerking met LUSH Cosmetics ten gunste van Sea Shepherd

The marine-inspired jewelry of Russell Lownsbrough is featured in  the Mermaid SongDe op de zee geïnspireerde sieraden van Russell Lownsbrough zijn te zien in The Mermaid Song
Foto: Martin Hobby
Beste fans van muziek, schoonheid en Sea Shepherd, vandaag, 13 mei 2013, is de dag dat The Mermaid Song wereldwijd gelanceerd wordt in samenwerking met Lush Cosmetics en Sea Shepherd.

Gecomponeerd, uitgevoerd, geproduceerd en geregisseerd door Ysanne, is The Mermaid Song de eerste release van Ysanne's Coldwater Project, een verzameling van dertien nummers, elk nummer in samenwerking met een bepaald merk ten gunste van een waardige non-profit organisatie.

The Mermaid Song is online beschikbaar als een digitaal pakket dat wereldwijd kan worden gedownload voor $ 2,-.

Het film- en muziekpakket bevat 2 films (MOV) en 4 muziektracks (320kbps MP3).

Films:

  • The Mermaid Song (regisseursversie)

  • The Mermaid Song (songteksten-video)

Muziektracks:

  • The Mermaid Song

  • The Mermaid Arrives

  • The Mermaid Departs

  • The Mermaid Song (Instrumentaal)

The Mermaid Song wordt uitgevoerd door het Praags Philharmonisch Orkest, een 44-delig symfonieorkest onder leiding van Ysanne. Ysanne componeerde het lied, arrangeerde de strijkinstrumenten, nam de vocalen op en regisseerde de films, waarin zij ook speelt.

Opgenomen in het Art Deco appartement van schilder Gail Potocki in Chicago, waar ooit de legendarische sterren Gloria Swanson en Groucho Marx woonden, is de film een weelderig, prachtig en cinematisch lust voor het oog. Gedrenkt in nostalgie, weelde en vakmanschap werd de film bijna volledig in één enkele naadloze take geschoten. In de film zijn de buitengewone sieraden van Russell Lownsbrough te zien, naast de prachtige schilderijen van Gail Potocki, die zelf eveneens in de film te zien is. Ysanne draagt ​​couture van Alexander McQueen en Terry de Havilland.

The Mermaid Song is beschikbaar via Ysanne's merkenpartner, LUSH Cosmetics, als download bij hun exclusieve nieuwe product, de Mermaid bad-bruisbal, die is geïnspireerd op haar lied. Klanten die de Mermaid bad-bruisbal kopen bij LUSH in Amerika en het Verenigd Koninkrijk kunnen het nummer gratis downloaden. De opbrengst van de verkoop van de bad-bruisbal, het nummer en de film zal gul worden gedoneerd aan Sea Shepherd.

"Ik kan me geen effectievere organisatie ter bescherming van het zeeleven bedenken om van The Mermaid Song te profiteren", zei Ysanne. "Ik ben ontzettend blij dat ik dit aan Sea Shepherd kan schenken", voegde ze toe.

Lees meer over The Mermaid Song in deze exclusieve Los Angeles Times review.

Download The Mermaid Song NU!

 

Evenementen:

4, 5 en 6 augustus
Lisse
23 & 24 juni
Groningen

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: