Ysanne, violiste en componiste van de Smashing Pumpkins, doneert opbrengsten van The Mermaid Song Project aan Sea Shepherd

10 april 2013

Ysanne, violiste en componiste van de Smashing Pumpkins, doneert opbrengsten van The Mermaid Song Project aan Sea Shepherd

The marine-inspired jewelry of Russell Lownsbrough is featured in the Mermaid Song.De op de zee geïnspireerde sieraden van Russell Lownsbrough zijn te zien in The Mermaid Song Foto: Martin HobbyComponiste en violiste Ysanne, vooral bekend van haar werk met de rockband Smashing Pumpkins en van haar originele film- en tv-muziek, zal haar audio-visuele meesterwerk The Coldwater Project lanceren met het debuut van The Mermaid Song op 13 mei 2013. The Mermaid Song zal worden begeleid door twee korte films, zijnde een tien minuten durende live-action film en een songteksten-video, die exclusief als digitaal pakket verkrijgbaar zullen zijn. Alle opbrengsten komen ten goede aan Sea Shepherd.

The Mermaid Song wordt uitgevoerd door het Praags Philharmonisch Orkest, een 44-delig symfonieorkest onder leiding van Ysanne. Ysanne componeerde het lied, arrangeerde de strijkinstrumenten, nam de vocalen op en regisseerde de films, waarin zij ook speelt.

Opgenomen in het Art Deco appartement van schilder Gail Potocki in Chicago, waar ooit de legendarische sterren Gloria Swanson en Groucho Marx woonden, is de film een weelderig, prachtig en cinematisch lust voor het oog. Gedrenkt in nostalgie, weelde en vakmanschap werd de film bijna volledig in één enkele naadloze take geschoten. In de film zijn de buitengewone sieraden van Russell Lownsbrough te zien, naast de prachtige schilderijen van Gail Potocki, die zelf eveneens in de film te zien is. Ysanne draagt ​​couture van Alexander McQueen en Terry de Havilland.

Meer over The Coldwater Project:

The Coldwater Project omvat dertien nummers, elk gepresenteerd met een mooie film, en ieder in samenwerking met een non-profit organisatie en een merk, waarbij de opbrengsten van alle aankopen worden gedoneerd aan de non-profit organistatie. The Mermaid Song is de eerste release van The Coldwater Project. Het is een samenwerking met Sea Shepherd en LUSH Cosmetica als onderdeel van de innovatieve, medelevende campagne van Ysanne.

LUSH Cosmetica heeft een bad-bruisbal in de vorm van een zeemeermin ontworpen, geïnspireerd op The Mermaid Song. De Mermaid bad-bruisbal is handgemaakt van verse, natuurlijke ingrediënten, waaronder wild zeewier, zeezout en essentiële oliën. De opbrengst van de verkoop hiervan zal gul worden gedoneerd aan Sea Shepherd.

 

Voor updates bezoek: ilovestrings.com

Composer and violinist Ysanne will donate all proceeds from the project to Sea ShepherdComponiste en violiste Ysanne zal alle opbrengsten van het project aan Sea Shepherd doneren
Foto: Anthony Gould-Davies

 

Evenementen:

28 mei
Hilversum
17 & 18 juni
Vorden
23 & 24 juni
Ysselstein

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: