Sea Shepherd supporter Sam Simon speelt met kampioenen tijdens NBC Heads-Up Poker Championship

25 februari 2013

Sea Shepherd supporter Sam Simon speelt met kampioenen tijdens het NBC Heads-Up Poker Championship

TV Executive Sam Simon and Captain Paul WatsonTv-producent Sam Simon en kapitein Paul Watson
Archieffoto
Onderscheiden tv-producent en toegewijd Sea Shepherd supporter Sam Simon zal één van de slechts twee beroemde deelnemers zijn tijdens het komende NBC Heads-Up Poker Championship, dat in maart en april 2013 zal worden uitgezonden op NBC en NBC Sports.

Simon staat bekend om zijn liefde voor poker en is hierin zeer bekwaam. Hij zal met 63 andere deelnemers spelen, waaronder verschillende voormalige Heads-up kampioenen zoals Phil Hellmuth, Erik Seidel en Huck Seed, en ook zijn goede vriendin en voormalig echtgenote, actrice Jennifer Tilly.

Simon is één van de bedenkers van de populaire animatieserie The Simpsons. Naast toegewijd beschermer van dierenrechten is Simon ook één van Sea Shepherd's meest toegewijde supporters. Afgelopen jaar kocht hij de nieuwste aanwinst van de Sea Shepherd vloot, en dit schip kreeg daarom de toepasselijke naam SSS Sam Simon. Het schip is geregistreerd in Australië en heeft haar eerste campagne voor Sea Shepherd Australië al achter de rug, waarbij ze succesvol walvissen heeft beschermd tegen de harpoenen van de Japanse walvisjagers in het walvisreservaat in de Antarctische Zuidelijke Oceaan.

Het NBC Heads-up Poker Championship zal worden uitgezonden op NBC Sports op 14, 21 en 28 maart 2013 om 21.00 uur (lokale tijd) en op 6, 13 en 20 april 2013 om 13.00 uur (lokale tijd) op NBC. Simon zal op 14 maart en 21 maart 2013 te zien zijn op NBC Sports en hij zal er geweldig uitzien met zijn Sea Shepherd muts!

Veel geluk, Sam! We duimen voor je! Of je nu wint of verliest, voor ons ben je een kampioen!

 

Sam Simon representing for Sea Shepherd in the "NBC Heads-up Poker Championship."Sam Simon speelt voor Sea Shepherd tijdens het
NBC Heads-up Poker Championship.
Foto: Jennifer Tilly

The Australian-flagged SSS Sam SimonDe onder Australische vlag varende SSS Sam Simon
Foto: Carolina A Castro / Sea Shepherd

 

Evenementen:

28 mei
Hilversum
17 & 18 juni
Vorden
23 & 24 juni
Ysselstein

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: