Red Hot Chili Peppers tonen hun waardering voor Sea Shepherd tijdens Big Day Out muziekfestival

22 januari 2013

Red Hot Chili Peppers tonen hun waardering voor Sea Shepherd tijdens Big Day Out muziekfestival

The Red Hot Chili Peppers put on a fantastic digital visual display featuring Sea Shepherd imagery before hitting the main stage to rock the crowdDe Red Hot Chili Peppers zetten een fantastisch visueel spektakel neer met beelden van Sea Shepherd voordat zij het hoofdpodium opgaan om de menigte te laten rocken.
Foto: Sea Shepherd
De Big Day Out is een van de langstlopende muziekfestivals van Australië, en viert dit jaar trots zijn 21ste verjaardag met als hoofdact de groep die Sea Shepherd al lange tijd ondersteunt: de legendarische Red Hot Chili Peppers.

Voor een menigte van ongeveer 50.000 festivalgangers in Sydney, en een bijna vol stadium met 40.000 mensen aan de Gold Coast, toonden de Red Hot Chili Peppers hun onbuigzame steun aan Sea Shepherd - letterlijk. 

Door gebruik te maken van enorme digitale schermen op het podium lieten de Peppers beelden zien van Sea Shepherd voor aanvang van het optreden op het hoofdpodium van Big Day Out. De beelden bevatten onder andere logo's en campagnebeelden van Sea Shepherd, evenals een oproep van de band met de tekst:
RHCP VRAAGT U OM ONZE VRIENDEN VAN SEASHEPHERD.ORG TE STEUNEN.

In Sydney werden de visuele displays van Sea Shepherd begroet met gejuich van de menigte, die, hoewel dit de warmste dag ooit gemeten was in Sydney, nog de energie had om haar steun voor Sea Shepherd hardop te laten horen. Er was eenzelfde welkomstreceptie aan de Gold Coast, waar de infostand van Sea Shepherd een constante stroom van enthousiaste festivalgangers ontving, die graag meer wilden weten over de organisatie.

Vanaf het moment dat ze het podium opkwamen was duidelijk te zien waarom de Red Hot Chili Peppers zo geliefd zijn en bewonderd worden door zowel fans als critici. De laatste dertig jaar hebben zij mensen overal ter wereld laten swingen, en deze tour is geen uitzondering. Strak. Luid. Inspirerend. Episch. Het was adembenemend - het soort optreden waaraan je altijd terug blijft denken.

Aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt, in het bijzonder het productieteam van de band, het management-team en natuurlijk aan de Red Hot Chili Peppers zelf, willen we graag een kolossaal DANK JULLIE WEL! laten horen.

De Peppers gaan door met hun Big Day Out optredens deze week, met shows in Adelaide op vrijdag, Melbourne op zaterdag en Perth op zondag. Vrijwilligers van Sea Shepherd bemannen informatiestands op elk evenement, dus zorg ervoor dat je even langsloopt om gedag te zeggen en je steun te betuigen!

Voor meer informatie, kijk op de BDO website, hier: http://bigdayout.com/

Sea Shepherd's booth at the Big Day Out Festival in AustraliaSea Shepherd stand op het Big Day Out Festival in Australië
Foto: Sea Shepherd

Sea Shepherd was invited by the Red Hot Chili Peppers to host a booth at Australia's Big Day Out FestivalSea Shepherd werd uitgenodigd door de Red Hot Chili Peppers om een stand hosten op het Big Day Out Festival in Australië
Foto: Sea Shepherd

 

Evenementen:

28 mei
Hilversum
17 & 18 juni
Vorden
23 & 24 juni
Ysselstein

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: