Première van documentaire over Sea Shepherd Galapagos in Melbourne en LA

6 october 2012

Première van documentaire over Sea Shepherd Galapagos in Melbourne en LA

Sea Shepherd Galapagos Director Alex CornelissenSea Shepherd Galapagos directeur Alex Cornelissen
Foto: Eliza Muirhead
Sea Shepherd

In Melbourne, Australië, is op 21 september 2012 de nieuwe Sea Shepherd Galapagos documentaire in wereldpremière gegaan. In een uitverkochte bioscoop heeft Sea Shepherd trots een andere kijk op haar wereldwijde werk gepresenteerd. Het Sea Shepherd Galapagos kantoor opereert sinds 2006 en werkt nauw samen met de Ecuadoriaanse autoriteiten. De diverse projecten omvatten handhaving, educatie, patrouille, wetgeving en procedures.

De productie is gefilmd, geproduceerd en geregiseerd door Tim Watters. Bewerking, post-productie en artistieke sturing zijn gedaan door Tom Holt. MODOM Surf en Greg Linwood hebben de productie gesponsord.

De directeur van Sea Shepherd Australië, Jeff Hansen, en filmregiseur Tim Watters openden het evenement. De directeur van Sea Shepherd Galapagos, kapitein Alex Cornelissen, reisde naar Melbourne om het publiek toe te spreken over Sea Shepherd’s succes op de Galapagoseilanden.

Op zijn weg terug naar de Galapagoseilanden woonde kapitein Cornelissen een tweede, intieme en erg goed bezochte, vertoning in LA bij. Deze was georganiseerd door een toegeweide Sea Shepherd-supporter, James Costa. Beroemde supporters Isabel Lucas, Perry Reeves, Eric Balfour en Zach Callison waren eveneens aanwezig bij deze eerste vertoning in Amerika.

De Galapagos film zal binnenkort beschikbaar zijn voor onze worldwide chapters. Het werk van het Galapagos team wordt gezien als een voorbeeld van de effectiviteit van Sea Shepherd in samenwerking met lokale politie en overheid. Op dit moment zijn we gestart met het implementeren van onderdelen van de Galapagos projecten in geografisch gelijke gebieden in de Stille Oceaan.

Onze dankbaarheid gaat uit naar:

Melbourne

  • Cassandra Meeham en Kristian Connelly van Nova Cinema, Carlton voor het kostenloze gebruik van het theater.
  • Australische medewerkers en Melbourne vrijwilligers

LA

  • Evenement gesponsord door James Costa, Tobin James Cellars, Erewhon Natural Foods, Madeleine's Bistro, JAM Vegan Bakery en EVO Kitchen
  • Amerikaanse medewerkers vrijwilligers

The film's director Tim Watters with Sea Shepherd Australia Director Jeff HansenFilmregiseur Tim Watters met de directeur van Sea Shepherd Australië Jeff Hansen.
Foto: Eliza Muirhead/Sea Shepherd

The crew of the Steve Irwin attended the premiereDe bemanning van de Steve Irwin woonde de première bij. 

Foto: Eliza Muirhead/Sea Shepherd

 

Evenementen:

4, 5 en 6 augustus
Lisse
23 & 24 juni
Groningen

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: