Bekendmaking van de winnaars van de “Save Our Skipper” visuele internetpetitie wedstrijd!

2 augustus 2012

Bekendmaking van de winnaars van de "Save Our Skipper" visuele internetpetitie wedstrijd!

visual petition winners

Enkele weken geleden riep Sea Shepherd op tot actie, ter ere van het onschatbare werk dat gedaan is door onze oprichter en voorzitter kapitein Paul Watson. Het doel was kapitein Paul Watson en diegenen die hem gevangen willen zetten te laten zien, dat de wereldwijde gemeenschap zijn levenslange toewijding aan onze oceanen waardeert en blijft strijden voor zijn vrijheid. Na ampel beraad doet het ons plezier om de winnaars van de “Save Our Skipper” visuele internetpetitie wedstrijd bekend te maken.

De reacties waren overweldigend, de inzendingen inspirerend. Meer dan duizend afbeeldingen werden direct naar Sea Shepherd gestuurd of naar Flickr ter beoordeling. Het lijkt erop, dat kapitein Paul Watson en Sea Shepherd duizenden individuen hebben bewogen om actie te ondernemen in naam van onze oceanen.

Het selectieproces was ongelooflijk lastig en we waarderen de tijd, toewijding en het artistieke talent van iedereen. Inzendingen liepen uiteen van foto’s tot waterverf schilderijen en opvallende computer gegenereerde afbeeldingen. We hebben twee inzendingen gekozen, welke wij het beste een van de gestelde vragen vonden beantwoorden: “Waarom is kapitein Paul Watson belangrijk voor onze planeet?” of “Waarom is Sea Shepherd belangrijk voor u?”

De winnaars zijn beoordeeld en gekozen door de beroemde supporters Perrey Reeves (Entourage) en jonge acteur/Sea Shepherd jeugdambassadeur Zack Callison (I’m in the Band, Diary of a Single Mom). Oudgediende Sea Shepherd bemanningslid en directeur van de op het vasteland gestationeerde Sea Shepherd eenheid O.R.C.A. Force, Laurens de Groot, rondde het jurycomité af, waarnemend voor kapitein Paul Watson.

De winnaar van de wedstrijd is Megan Spooner, met haar naamdicht over waarom kapitein Paul Watson belangrijk is voor de planeet. Het woordenspel in de afbeelding spelt letterlijk uit waarom kapitein Paul Watson een held is voor ons milieu en de afbeelding van de zeehond is ontzettend aandoenlijk.

De op één na beste inzending, “Flynn For the Oceans 2012”, vertegenwoordigt dapper en gevoelig waarom Sea Shepherd belangrijk is, met de focus op het behouden en beschermen van onze oceanen voor toekomstige generaties.

Dank aan allen die hebben deelgenomen aan de wedstrijd en die de tijd hebben genomen om hun steun aan kapitein Watson en de Sea Shepherd Conservation Society te betuigen, door het maken van een visuele steunbetuiging, het doen van een donatie ter ondersteuning van onze campagnes of het deelnemen aan een van de bijeenkomsten tegen de onjuiste en politiekgemotiveerde poging van Duitsland om kapitein Watson te arresteren en uit te leveren aan Costa Rica en Japan. Wij zijn ieder van jullie dankbaar!

 

Evenementen:

4, 5 en 6 augustus
Lisse
23 & 24 juni
Groningen

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: