”Aerosmith’s “Global Warming Tour” vestigt de aandacht op onze oceanen

31 juli 2012

"Aerosmith's "Global Warming Tour" vestigt de aandacht op onze oceanen

Aerosmith:  (l to r.) Brad Whitford, Tom Hamilton, Steven Tyler, Joe Perry and Joey Kramer. Photo courtesy of Aerosmith.Foto: Aerosmith: (v.l.n.r.) Brad Whitford, Tom Hamilton, Steven Tyler, Joe Perry en Joey Kramer. Deze foto is geplaatst met toestemming van Aerosmith.Met veel plezier kondigt Sea Shepherd aan dat we Aerosmith, de legendarische en iconische Amerikaanse rockband, zullen vergezellen bij een aantal optredens van hun “Global Warming Tour”. Dit lang verwachte tournee is onlangs van start gegaan.  Er stonden al Sea Shepherd-stands op hun concerten in Toronto, Boston, Philadelphia, East Rutherford, New Jersey en Dallas. Als je naar een concert gaat, kom dan even langs bij de Sea Shepherd-stand en maak een praatje met onze vrijwilligers. Zo kun je meer te weten komen over hoe we onze oceanen kunnen beschermen!
Je komt de Sea Shepherd-stand tegen bij de volgende optredens van Aerosmith in de USA.

Resterende data:

1 Augustus – Pepsi Center — Denver, CO
4 Augustus — Oracle Arena — Oakland, CA
6 Augustus — Hollywood Bowl — Los Angeles, CA
8 Augustus — Tacoma Dome — Tacoma, WA

Tot ziens op de tournee!

 

Evenementen:

28 mei
Hilversum
17 & 18 juni
Vorden
23 & 24 juni
Ysselstein

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: