Home and Away actrice komt op voor de walvissen

21 juni 2012

Home and Away actrice komt op voor de walvissen

Catherine Mack with Sea Shepherd crew members and supporters. Photo: Simon AgerCatherine Mack met Sea Shepherd bemanningsleden en supporters.
Foto: Simon Ager

Op zaterdag 16 juni bracht Catherine Mack, actrice en nieuw gezicht van de Australische TV serie Home and Away, een bezoek aan twee van de Sea Shepherd Conservation Society antiwalvisvaart schepen in Balmain, Sydney. Brigitte Bardot manager, Simon Ager, en Bob Barker manager, Andrea Gordon, waren aanwezig om Catherine Mack een rondleiding te geven op de schepen. Aan boord heeft ze de bemanning ontmoet om te praten over Sea Shepherd’s wereldwijde campagnes ter bescherming van maritieme ecosystemen.

Catherine Mack: "Ik ben min of meer opgegroeid aan het strand van Torquay en ik heb altijd een zeer sterke aantrekkingskracht en verbinding met de oceaan gevoeld. Daarom bewonder en respecteer ik het briljante werk, dat Sea Shepherd doet om ons kostbare dierenrijk te verdedigen en te beschermen. Hun aanhoudende, onverschrokken en vastberaden manier van handelen voor onze stervende oceanen is echt bewonderenswaardig en buitengewoon belangrijk. Het is zeer schokkend, dat walvissen nog steeds worden afgeslacht in het Antarctische walvisreservaat en ik beloof hierbij mijn volledige steun te geven aan de vastberaden Paul Watson en zijn dappere, onvermoeibare Sea Shepherd bemanning”.

“Het was een geweldige dag en de grootmoedige Sea Shepherd crew heeft ons veel geleerd over de Bob Barker en de Brigitte Bardot. Hun passie en toewijding zijn erg inspirerend", aldus Mack.

Jeff Hansen, directeur van Sea Shepherd Australië: “Het is fantastisch om te zien, dat invloedrijke mensen zoals Catherine hier komen om publiekelijk Sea Shepherd te steunen. Dit helpt om onze maritieme campagnes en het noodzakelijk belang van het redden van de oceanen onder de aandacht te brengen."

Sea Shepherd Conservation Society verwelkomt Catherine officieel aan boord van het “Marinekorps van de walvissen” en kijkt er naar uit om met haar samen te werken in de strijd om onze oceanen te redden.

Catherine Mack is given a tour of the Bob Barker by ship manager Andrea Gordon. Photo: Simon AgerCatherine Mack krijgt een rondleiding op de Bob Barker door de manager van het schip, Andrea Gordon.
Foto: Simon Ager
 

Evenementen:

4, 5 en 6 augustus
Lisse
23 & 24 juni
Groningen

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: