John Paul DeJoria roept de Duitse ministers op om Paul Watson vrij te laten

23 mei 2012

John Paul DeJoria roept de Duitse ministers op om Paul Watson vrij te laten

John Paul DeJoria, lid van de Adviesraad van Sea Shepherd, stichter van Patron Spirits en mede-oprichter van John Michell Haircare (haarverzorgingsproducten waarvoor geen dieren mishandeld werden), nam deze korte video op om kapitein Paul Watson te steunen. John Paul DeJoria is al decennia lang een trouwe supporter van Sea Shepherd. In 1998 reisde hij aan boord van de Sea Shepherd III mee naar de Saint Lawrence Golf om te protesteren tegen de Canadese zeehondenjacht.

Op 9 juni zal John Paul DeJoria gehuldigd worden voor zijn inzet voor de Sea Shepherd Conservation Society, tijdens de Oceans of Change benefietbijeenkomst in Los Angeles. Deze bijeenkomst vindt plaats ter gelegenheid van 35 jaar Sea Shepherd – natuurbescherming in actie. Dit evenement zal tevens een benefietbijeenkomst worden voor de vrijlating van kapitein Watson.

John Paul DeJoria bepleit de vrijlating van kapitein Paul Watson

 

Evenementen:

4, 5 en 6 augustus
Lisse
23 & 24 juni
Groningen

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: