Bekijk de persconferentie van kapitein Paul Watson buiten de Preungesheim gevangenis

22 mei 2012

Bekijk de persconferentie van kapitein Paul Watson buiten de Preungesheim gevangenis

Na acht dagen hechtenis in een Duitse gevangenis is kapitein Paul Watson op borgtocht vrijgelaten. Onmiddellijk na zijn vrijlating spraken kapitein Watson en zijn advocaat, Oliver Wallasch, met de media voor de poort van de Preungesheim gevangenis in Frankfurt, Duitsland. De uitleveringsprocedure zal nog steeds plaatsvinden. Het is desalniettemin een unicum, dat een niet-Duitser op borgtocht vrijgelaten wordt tijdens zo’n procedure. Het Hoger Regionaal Gerechtshof bevestigde, samen met de officier van justitie, dat Sabine Leutheusser-Schnarrenberger, de Duitse minister van Justitie, bevoegd is om de uitleveringsprocedure te stoppen.

Volledige persconferentie; Paul Watson voor de gevangenis Justizvollzugsanstalt Preugensheim op 21 mei 2012.

 

Evenementen:

28 mei
Hilversum
17 & 18 juni
Vorden
23 & 24 juni
Ysselstein

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: