S.O.S. Dag - Save Our Skipper (Red Onze Kapitein) - woensdag 23 mei

19 mei 2012

S.O.S. Dag - Save Our Skipper (Red Onze Kapitein) - woensdag 23 mei

Photo: Billy DangerDe afgelopen week hebben we een beroep gedaan op supporters van Sea Shepherd om de Duitse ministers van Justitie en Buitenlandse Zaken aan te schrijven. De beslissing om kapitein Paul Watson afgelopen maandag op borgtocht vrij te laten, is overduidelijk het resultaat van de duizenden brieven, e-mails, faxen en telefoontjes die deze week zijn verstuurd. Het is bijna ongekend, dat Duitsland een buitenlander op borgtocht vrijlaat tijdens een uitleveringsprocedure.

Hoewel we met de borgtocht van kapitein Paul Watson een overwinning hebben geboekt, moet de strijd voor zijn leven nu worden verhevigd. Het Hoger Regionaal Gerechtshof in Frankfurt en de openbaar aanklager hebben bevestigd, dat de Duitse minister van Justitie degene is die het leven van kapitein Paul Watson kan redden. Blijf dus doorgaan met schrijven, bellen, mailen en faxen naar de Duitse ministers van Justitie en Buitenlandse Zaken.

Deze ministers moeten een mogelijkheid zien om de lijn te volgen die is uitgezet door de openbaar aanklager en het Hoger Regionaal Gerechtshof. Kapitein Paul Watson verwacht, dat al zijn supporters wereldwijd bij de Duitse diplomatieke posten zullen eisen dat zijn leven gered wordt. We roepen daarom op tot een Wereldactiedag op woensdag 23 maart. Deze dag zal Laura Chinchilla, de president van Costa Rica, de Duitse kanselier Angela Merkel in Berlijn ontmoeten. Woensdag 23 mei is S.O.S.-dag: Save Our Skipper (Red Onze Kapitein)!

Over de hele wereld zullen wij Sea Shepherds ons tussen 11.00 en 13.00 uur locale tijd laten horen bij Duitse ambassades en consulaten. Organiseer of participeer in de kakofonie van stemmen bij de dichtstbijzijnde Duitse ambassade of het consulaat en eis de vrijheid van kapitein Paul Watson. We vertrouwen erop, dat jouw deelname eraan bijdraagt, dat Duitsland afziet van een uitlevering, die anders gelijk zou staan aan een doodvonnis. De vijanden van kapitein Paul Watson binnen de haaienvinmaffia zijn in staat om hem binnen de Costa Ricaanse gevangenis te bereiken. Als hij wordt uitgeleverd aan Costa Rica, is de kans groot dat kapitein Paul Watson de binnenkant van een gerechtsgebouw niet eens meer te zien krijgt.

Er is geen enkel verzamelpunt zo belangrijk, als de plek waar president Chinchilla haar staatsbezoek aan Berlijn zal starten. Deze bijeenkomst begint met uitgebreid militair eerbetoon om 11.00 uur op Schloss Bellevue. Schaar je achter kapitein Paul Watson, wanneer hij daar persoonlijk zijn verhaal zal toelichten. De details volgen spoedig hier en op de website van Sea Shepherd Duitsland.

We vragen de supporters van kapitein Paul Watson respectvol te blijven in de berichten die ze sturen. We hebben er alle vertrouwen in. dat de president van Costa Rica, de Duitse kanselier en de Duitse ministers door jouw steun de mensenrechten van kapitein Paul Watson zullen respecteren en niet zullen buigen voor onzinnige beschuldigingen van stropers van haaienvinnen, die gewoonweg criminelen zijn.

 

Evenementen:

28 mei
Hilversum
17 & 18 juni
Vorden
23 & 24 juni
Ysselstein

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: