Dringende oproep aan Sea Shepherd supporters: Red kapitein Watson van uitlevering aan Costa Rica

15 mei 2012

Dringende oproep aan Sea Shepherd supporters: help kapitein Watson te redden van uitlevering aan Costa Rica!

Schokkend nieuws: Duitse ambtenaren hebben besloten door te gaan met de uitlevering van kapitein Watson aan Costa Rica. Onze laatste hoop om kapitein Watson te redden van uitlevering, is de Duitse ambtenaren van het Ministerie van Justitie en het Ministerie van Buitenlandse Zaken ervan te overtuigen hun best te doen om de beslissing terug te draaien. Toon uw steun voor kapitein Watson door contact op te nemen met Sabine Leutheusser-Schnarrenberger, de federale minister van Justitie in Berlijn, Duitsland. Laat haar weten, dat het bevel voor de arrestatie van kapitein Watson politiek gemotiveerd is en dus moet worden genegeerd door de Duitse regering. Met internationale steun kunnen we kapitein Watson bevrijden en de mogelijkheid van een oneerlijk proces in Costa Rica voorkomen.

Neem contact op met: (wees alstublieft respectvol in uw communicatie)

Sabine Leutheusser-Schnarrenberger
Federal Minister of Justice
Deutscher Bundestag
Platz der Republik
11011 Berlin

Telefoon: 030 - 227 751 62
Fax: 030 - 227 764 02
E-Mail: sabine.leutheusser-schnarrenberger@bundestag.de

 

Federal Ministry of Justice
Mohrenstrasse 37
10117 Berlin, Germany

Telefoon: +49 (030) 18 580-0
Telefax: +49 (030) 18 580-9525

 

Dr. Guido Westerwelle
Minister of Foreign Affairs
FDP-Bundestagsfraktion
Platz der Republik 1
11011 Berlin

Telefoon.: 030 / 22771636
Fax: 030 / 22776562
E-Mail: guido.westerwelle@bundestag.de

 

 


 

Voorbeeldbrief:

Dear Ms Leutheusser-Schnarrenberger,

I was very concerned to hear that Germany has detained Sea Shepherd's Captain Paul Watson for possible extradition to Costa Rica.  I understand that the warrant for Captain Watson's arrest is politically motivated and possibly due to an incident in which Sea Shepherd uncovered an illegal shark finning operation.

I support Sea Shepherd's efforts to monitor and publicise illegal fishing and whaling around the world and recognize that some illegal fishing operations try to use international law to shut down the Sea Shepherd operations.  I urge you to consider the valuable work Captain Watson and Sea Shepherd are undertaking globally to highlight the dangers to our oceans in considering this extradition request.

Sincerely,

Uw naam.

Voorbeeldbrief (vertaald):

Geachte Mevrouw Leutheusser-Schnarrenberger,

Ik was erg bezorgd te hore,n dat Duitsland kapitein Paul Watson van Sea Shepherd heeft gearresteerd vanwege mogelijke uitlevering aan Costa Rica. Ik begrijp dat het arrestatiebevel voor kapitein Watson politieke redenen heeft en mogelijk te wijten is aan een incident waarbij Sea Shepherd een illegale haaienontvinningsoperatie heeft ontdekt.

Ik steun de inspanningen van Sea Shepherd om de illegale visserij en walvissenjacht in de wereld te controleren en openbaar te maken en ik bemerk bovendien, dat sommige illegale visserijoperaties proberen internationale wetten te misbruiken om de activiteiten van Sea Shepherd te doen stoppen. Ik verzoek u met klem het waardevolle werk, dat kapitein Watson en Sea Shepherd wereldwijd doen om de bedreigingen voor onze oceanen onder aandacht te brengen, in overweging te nemen in uw besluit omtrent het uitleveringsverzoek.

Met vriendelijke groet,

Uw naam.

 

Evenementen:

28 mei
Hilversum
17 & 18 juni
Vorden
23 & 24 juni
Ysselstein

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: