Whale Wars: Viking Shores aftershow live op zaterdag 5 mei om 04.00 uur Nederlandse tijd

3 mei 2012

Live Whale Wars: Viking Shores After-Show Friday May 4th 10 PM ET

 

Captain Watson in the Faeroe Islands. Photo: Billy Danger

Mis deze intense en informatieve discussie niet. Kapitein Paul Watson, oprichter en voorzitter van Sea Shepherd Conservation Society en Heri Joensen, een autochtoon van de Faeröer eilanden en zanger van de Viking metalband Týr, gaan discussiëren over de walvisjacht in de Faeröer eilanden. “Dit zal de eerste keer zijn, dat internetfans van Whale Wars de kans krijgen direct van Paul Watson te horen, maar tegelijkertijd ook de mening van de Faeröers, vertegenwoordigd door Heri Joensen”, zei Iain Langridge, vicepresident van Animal Planet.

De live discussie over de walvisjacht, verzorgd door Watchitoo, zal te zien zijn op de website en Facebook pagina van Animal Planet (www.animalplanet.com) op 5 mei om 04.00 uur Nederlandse tijd, direct na de tweede aflevering van Whale Wars: Viking Shores.

Klik hier voor meer informatie over de aftershow.

Klik hier voor meer informatie over de campagne van Sea Shepherd in de Faeröer eilanden.

 

 

Evenementen:

28 mei
Hilversum
17 & 18 juni
Vorden
23 & 24 juni
Ysselstein

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: