Sea Shepherd biedt beloning 10.000 dollar voor arrestatie moordenaars zeeleeuwen

30 januari 2012

Sea Shepherd biedt een beloning aan van 10.000 dollar voor de arrestatie en veroordeling van de moordenaars van de zeeleeuwen in Puget Sound

Sea Lions

Sea Shepherd Conservation Society biedt een beloning aan van 10.000 dollar aan eenieder die informatie verstrekt aan de autoriteiten die leidt tot de arrestatie en veroordeling van de persoon of personen die verantwoordelijk zijn voor het afschieten van zeeleeuwen in Puget Sound. De informatie kan in vertrouwen worden verstrekt en de bron kan vertrouwelijk blijven.

Vorig jaar bood Sea Shepherd een beloning aan van 11.500 Nieuw-Zeelandse dollars, wat leidde tot de arrestatie en veroordeling van de man die verantwoordelijk was voor het doden van 22 zeeleeuwen in Nieuw-Zeeland.

“Dit is een schending van de Amerikaanse federale wet en de persoon of personen die verantwoordelijk zijn voor deze schietpartij moeten worden aangehouden en berecht,” zei kapitein Paul Watson aan boord van het Sea Shepherd schip Steve Irwin in de Rosszee, waar hij Japanse walvisvaarders die illegaal op walvissen jagen in het walvisreservaat in de Zuidelijke Oceaan achterna zit.

Lees hier het lokale Seattle nieuwsbericht.

Om informatie te geven over de schietpartij op de zeeleeuwen, kunt u contact opnemen met:

NOAA Handhavings-Hotline: +1(800) 853-1964

Sea Shepherd biedt beloning 10.000 dollar voor arrestatie moordenaars zeeleeuwen

 

 

Evenementen:

28 mei
Hilversum
17 & 18 juni
Vorden
23 & 24 juni
Ysselstein

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: