De slachting is begonnen in de barbaarse eilanden

8 april 2011

De slachting is begonnen in de barbaarse eilanden

Slaughter has begun in the Ferocious IslesDe barbaarse slachters van het Deense protectoraat van de Faeröer eilanden zijn dit jaar hun gruwelijke slachtingen vroeg begonnen met de bloedige slachtpartij van zestig weerloze grienden. In een wereld waar geciviliseerde naties gestrande walvissen redden, is deze eilandengroep tussen Schotland en IJsland de enige plek op de planeet die geen genade toont.

De Sea Shepherd Conservation Society gaat deze zomer opnieuw met haar schepen naar de Faeröer eilanden, waar zij zal ingrijpen om de walvissen te beschermen tegen de misdadigers die op deze prachtige, sociaal complexe en gevoelige dieren inhakken, steken en knuppelen.

Echter, niet alle inwoners van de Faeröer eilanden zijn harteloos. Een paar dappere zielen spreken zich uit tegen hun sadistische landgenoten en een van onze supporters stuurde ons vanmorgen de foto’s uit deze update. Hij becommentarieerde: “Ik wou dat Sea Shepherd hier was. De dood kwam niet snel en voor sommige grienden duurde het wel een tot twee minuten voor zij stierven …… verschrikkelijk om te zien!”

Slaughter has begun in the Ferocious Isles

Sea Shepherd is in het verleden al naar de Faeröer eilanden geweest, maar deze keer komen wij sterker terug, met beter materiaal en meer ervaring dan ooit. En wij komen met een techniek die de walvissen goed van dienst zal zijn deze zomer. In de tussentijd, tot onze schepen de met bloed doordrenkte kust van deze barbaarse eilanden kunnen bereiken, hebben de slagers vrij spel en zullen zij doorgaan met het martelen en uitmoorden van hele families van deze zachtaardige, wonderbaarlijke walvisachtigen.

De Faeröer eilanden maken gebruik van alle voordelen van de Europese Unie, maar beschouwen zichzelf als zijnde vrijgesteld van de wetten van deze Europese Unie. De slachting van de grienden is een overtreding van de Berner Conventie. IJsland kan niet toetreden tot de Europese Unie tot zij stopt met de walvisjacht, terwijl de Faeröers ondertussen een vrijstelling van Denemarken krijgen. De Sea Shepherd Conservation Society heeft de handen ineengeslagen met de Brigitte Bardot Stichting in Europa om de Faeröer eilanden te laten gehoorzamen aan de Europese wetten.

Deze zomer zal Sea Shepherd te vinden zijn in de wateren van de Faeröer eilanden. We zullen op het strand zijn en we zullen in de lucht zijn. We zullen actief zijn in Denemarken en we zijn van plan om een controverse te creëren die over de hele wereld zal weerklinken. Ons plan is om deze illegale slachtpartij tot een eind te brengen.

Er zijn zachtaardige en intelligente mensen in de Faeröer eilanden die de schaamte van deze slachting jarenlang hebben moeten slikken. Die bang zijn om zich uit te spreken omwille van de pesterijen van de lafaards die deze grienden martelen en slachten. Het is tijd om deze lafaards te confronteren en het is tijd om terug te keren naar de obscene, bloederige stranden van de eilanden om deze misdadigers in de ogen te kijken. Zij die er plezier in hebben om op te scheppen over hoe God hen de ‘grind’ gaf of “het recht om rond te waren in het bloed en de ingewanden van de walvissen, om de foetussen uit het lijf van hun moeder te scheuren en om op deze prachtige, zachtaardige beesten in te hakken, te steken en te knuppelen tot zij sterven. Zij noemen hun slachtpartij een “cadeau van God.”

Het enige probleem is dat de enige God die zoiets afgrijselijks zou tolereren Satan is, en de Faeröers lijken hun kwaadaardige God te dienen met de moorddadige toewijding van sekteleden die hun normale fatsoen en genade aan de kant hebben geschoven uit naam van deze barbaarse traditie die geen plaats heeft in de 21e eeuw, geen plaats in een geciviliseerde samenleving en zeker geen plaats binnen de Europese Unie.

Slaughter has begun in the Ferocious Isles Slaughter has begun in the Ferocious Isles
 

Evenementen:

28 mei
Hilversum
17 & 18 juni
Vorden
23 & 24 juni
Ysselstein

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: