Australische overeenkomst : Sea Shepherd en Certton worden partners.

29 maart 2011

 

Australische overeenkomst : Sea Shepherd en Certton worden partners

news_110329_1_1_A_match_made_in_AustraliaHet doet Sea Shepherd Conservation Society veel plezier bekend te kunnen maken dat de samenwerking met  Certton zal worden voortgezet. De samenwerking is gericht op het aanbieden van milieuvriendelijke en ethisch verantwoorde producten en diensten . Sea Shepherd, als internationale liefdadige milieuorganisatie, voelt zich geroepen haar supporters milieuvriendelijke en ethisch verantwoorde producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden. Zij doet dit door samen te werken met  vooruitdenkende bedrijven die ernaar streven hun ecologische voetafdruk te verkleinen.

Certton, met haar hoofdkantoor in Sydney, Australië, produceert al verscheidene jaren milieuvriendelijke kleding in haar CO² neutrale fabriek ,waarin niemand wordt uitgebuit. Certton is trots op haar producten waarvan vele het  “Made in Australia “ label hebben verworven.

Certton en Sea Sepherd zullen blijven samenwerken om milieuvriendelijke kleding te produceren. Certton zal bovendien onmisbaar blijven voor de levering van zulke producten aan onze Australische supporters. Door de samenwerking met Certton zal de missie van Sea Shepherd grotere bekendheid krijgen en meer donaties opleveren om wereldwijd het leven in zee en de leefomgeving van de zeedieren te verdedigen. Operatie No Compromise, onze antarctische walviscampagne 2010-2011, maakte deel uit van die missie en is een historisch succes geworden.

A match made in Australia - Michelle RodriguezActrice Michelle Rodriguez in een milieuvriendelijk T-shirt van Certton .
Foto : Sea Shepherd

 

Evenementen:

28 mei
Hilversum
17 & 18 juni
Vorden
23 & 24 juni
Ysselstein

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: