De minister van Milieu verwelkomt Sea Shepherd in Tahiti

5 maart 2011

De minister van Milieu verwelkomt Sea Shepherd in Tahiti

Locky MacLean (center) with Georges Handerson and his daughter. Photo: Simon AgerLocky MacLean (midden) met Georges Handerson en zijn dochter. Foto: Simon Ager

De minister van Milieu van Tahiti, Georges Handerson, en zijn dochter kwamen aan boord van de Gojira om kapitein Locky MacLean te begroeten en zijn steun te betuigen aan de Sea Shepherd Conservation Society.

“Namens alle Tahitianen heten wij jullie welkom op onze eilanden… ga zo door,” zei minister Handerson.

Kapitein Paul Watson sprak via Skype met de minister tijdens het bezoek van de minister op de Gojira. “De laatste keer dat we op Tahiti waren was in 2005, en toen werden we ook warm verwelkomd. Ik ben blij te zien dat Frans-Polynesië de inspanningen van Sea Shepherd om het leven in de oceanen te verdedigen blijft steunen,” zei kapitein Watson vanaf de Steve Irwin.

De Steve Irwin en Bob Barker komen volgens schema in de ochtend van 6 maart aan in Hobart, Tasmanië. Hun aankomst zal het einde betekenen van hun campagne, Operatie No Compromise, tijdens welke Sea Shepherd geschiedenis schreef door de Japanse walvisvaarders te dwingen vroegtijdig te vertrekken uit het walvisreservaat in de Zuidelijke Oceaan. Hierdoor zijn de levens van meer dan 800 walvissen gered.

Captain MacLean and Minister Handerson in discussion. Photo: Simon AgerKapitein MacLean en minister Handerson in gesprek.
Foto: Simon Ager
Captain MacLean and Minister Handerson and his daughter on the deck of the Gojira. Photo: Simon AgerKapitein MacLean en minister Handerson en zijn dochter aan boord van de Gojira.
Foto: Simon Ager

Captain Watson and Minister Handerson chatting on Skype. Photo: Simon AgerKapitein Watson en minister Handerson
aan het chatten op Skype.
Foto: Simon Ager

Operation No Compromise

Operation
No Compromise

 

Evenementen:

28 mei
Hilversum
17 & 18 juni
Vorden
23 & 24 juni
Ysselstein

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: