Sea Shepherd’s vlaggenschip Steve Irwin heeft uw hulp nodig!

3 februari 2011

Sea Shepherd's vlaggenschip Steve Irwin heeft uw hulp nodig!

Vanaf de brug van de Steve Irwin

Terwijl ik dit schrijf, koers ik met mijn bemanning naar het noorden van Nieuw-Zeeland en wil ik graag uw hulp vragen om ons vlaggenschip de Steve Irwin bij te tanken, zodat we terug kunnen naar het reservaat en de illegale Japanse walvisjacht voor het gehele seizoen stil kunnen leggen.

Vorig jaar hebben we 528 walvissen kunnen redden; een groter aantal dan de walvisvaarders konden doden. Dit jaar hebben we ze bijna geheel kunnen stil leggen. Tot nog toe is het aantal moorden van de Japanners zo goed als nul. We hebben hun bevoorradings- en tankvaartuig onderschept en 3 weken op de voet gevolgd, wat het voor hen onmogelijk maakte hun bezigheden langer voort te zetten. Terwijl mijn bemanning en ik naar het noorden koersen blijven de Bob Barker en de Gojira de walvisvaarders volgen, om ze bezig te houden en de jacht te voorkomen.

Het is ontzettend duur om drie schepen, een helikopter en 88 bemanningsleden in de  Zuidelijke Oceaan te hebben. Als je een euro doneert aan Sea Shepherd, wordt bijna alles gebruikt om onze schepen en bemanningsleden in het veld te houden, waar zij van nut kunnen zijn. Deze benadering houdt ons klein, maar belangrijker, het houdt ons effectief!

De Steve Irwin moet 240 vaten dieselolie kopen. Eén vat dieselolie kost bijna 600 euro, wat betekent dat we meer dan 142.000 euro bij elkaar moeten zien te krijgen voor het vullen van de tanks zodat we terug kunnen.

Alles wat u kunt missen maakt verschil! Het aantal gedode walvissen terugbrengen tot bijna nul is een voortdurende investering.

Om een begin te maken heb ik zelf een bedrag van 5000 dollar gedoneerd. Net zoals ik mijn bemanning nooit zou vragen iets te doen wat ik zelf niet zou doen, zo zou ik onze supporters nooit vragen te doneren zonder zelf te doneren.

Uw hulp om onze schepen en bemanning op zee te houden is de enige waarborg die de walvissen hebben om te overleven en om niet op brute wijze te worden afgeslacht door de genadeloze moordwapens uit Japan. Uw inspanningen helpen ons om de walvisjacht in het walvisreservaat van de Zuidelijke Oceaan af te schaffen. Alstublieft, geef vandaag nog en help ons onze tanks te vullen!

Ik wil u danken voor uw investering in leven, in onze oceanen, en in onze inspanningen voor het walvisreservaat van de Zuidelijke Oceaan.

Kapitein Paul Watson

 

The Steve Irwin needs your help

The Steve Irwin needs your help The Steve Irwin needs your help
Operation No Compromise

Operation
No Compromise

 

Evenementen:

28 mei
Hilversum
17 & 18 juni
Vorden
23 & 24 juni
Ysselstein

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: