Sea Shepherd biedt ‘shoppen zonder schuldgevoel’ aan met Big Green Factory

18 januari 2011

Sea Shepherd biedt 'shoppen zonder schuldgevoel' aan met Big Green Factory

Big Green Factory logo

Sea Shepherd Conservation Society is verheugd aan te kondigen dat zij een samenwerking hebben ontwikkeld met Big Green Factory (BGF) ,en daardoor ecologische en ethische producten en diensten kan aanbieden. Als een mondiale non-profit milieuorganisatie wil Sea Shepherd haar supporters de hoogste kwaliteit eco-ethische producten aan kunnen bieden, en ondertussen samenwerken met vooruitdenkende bedrijven die ernaar streven hun CO2-voetafdruk te verminderen.

BGF, dat haar hoofdkwartier heeft in Richmond-Upon-Thames in het Verenigd Koninkrijk, zal blijven samenwerken met Sea Shepherd voor ecologisch verantwoorde kleding en wereldwijde creatieve ontwerpdiensten, evenals de bezorging van dergelijke goederen naar hun Britse en Europese supporters. Het BGF-team heeft verscheidene frisse, hippe ontwerpen gecreëerd voor Sea Shepherd, die beschikbaar zijn in hun wereldwijde webwinkels. Deze creatieve ontwerpen en de samenwerking helpen bij het genereren van meer bewustzijn en bij het inzamelen van geld voor Sea Shepherds missie: het verdedigen van alle zeedieren en hun leefgebieden wereldwijd.Daaronder valt ook hun huidige 2010-2011 Antarctische walviscampagne, Operatie No Compromise.

Nu winkelen!

 

Evenementen:

28 mei
Hilversum
17 & 18 juni
Vorden
23 & 24 juni
Ysselstein

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: