Haal de activist in je boven met de nieuwe mobiele app van Sea Shepherd Conservation Society

11 januari 2011

Haal de activist in je boven met de nieuwe mobiele app van Sea Shepherd Conservation Society

Sea Shepherd iPhone appWord lid van Neptune’s Navy terwijl Sea Shepherd Conservation Society vecht om bedreigde zeedieren en hun leefomgeving te beschermen tegen afslachting en vernietiging. Door Charity Navigator gewaardeerd met vier sterren voor een liefdadigheidsinstelling met de hoogste efficiëntie, blijft Sea Shepherd de meest effectieve, directe non-profit organisatie ter bescherming van zeeleven ter wereld, en dwingt zij al meer dan 30 jaar de handhaving van internationale wetten en de bescherming van het zeeleven af. Met deze nieuwe iPhone-applicatie kan de hele wereld toegang krijgen tot hun opwindende, gevaarlijke en belangrijke missies, rechtstreeks via de mobiele telefoon.

Met de Sea Shepherd iPhone appunnen gebruikers op de hoogte blijven van de organisatie van de vele campagnes, met inbegrip van de 2010-11 Antarctische walvisbeschermingscampagne, Operatie No Compromise die te zien zal zijn in het vierde seizoen van de populaire tv-serie Whale wars op Animal Planet. Sea Shepherd's iPhone app levert het laatste internationale nieuws van oprichter en voorzitter kapitein Paul Watson en zijn bemanning vanuit de Zuidelijke Oceaan en andere hotspots in de hele wereld, alsook onbeperkte updates uit de eerste hand over de echte milieurampen die onze oceanen iedere dag meer in gevaar brengen. Zoals kapitein Watson ons vaak herinnert: "Als onze oceanen sterven, sterven wij."

Andere functies geven u toegang tot de commentaren van kapitein Paul Watson en anderen, evenementen in uw directe omgeving en de nieuwste gebeurtenissen op Twitter en Facebook. Blijf op de hoogte en betrokken door deze ‘milieuvriendelijke’ app en steun onze vloot door het doneren voor campagnes, het kopen van merchandise en het delen van nieuws over het belangrijke werk van Sea Shepherd.

Over deze historische lancering zei kapitein Paul Watson: “Technologie blijft de manier waarop de wereld informatie en het laatste nieuws ontvangt voortdurend veranderen. Ik ben dankbaar dat we een van de eerste non-profitorganisaties voor natuurbehoud zijn die deze technologie kunnen gebruiken en dat we updates kunnen sturen naar onze supporters (via Iphones) door een druk op de knop. Sea Shepherd is klaar voor de campagne van dit jaar met als doel het financieel ‘tot zinken brengen’ van de illegale Japanse walvisvaarders. Dit nieuwe instrument stelt Iphone-gebruikers in staat om hun steentje bij te dragen door op de hoogte te blijven, updates te delen om het bewustzijn te verbeteren en geld in te zamelen en om ons te helpen zorgen voor successen tegen deze barbaarse slachtpartij.”

Deze applicatie vertegenwoordigt een ware symbiose tussen non-profit directe actie en technologie nu de Iphone en actie-in-het-veld samenkomen in een functionele tool waarmee supporters op de hoogte en aangesloten blijven, ongeacht hun locatie; als je een Iphone hebt, dan heb je een feed. Als u altijd al de walvissen, dolfijnen, zeehonden of andere zeedieren wilde helpen, of onderdeel wilde zijn van een van ’s werelds eerste effectieve activistenapplicaties in de sociale media, dan is nu uw kans. En het mooiste is, het is gratis!

Functies : 

  • Het internationale laatste nieuws over Sea Shepherd campagnes
  • Diepgaande commentaren over instandshoudingsproblemen door kapitein Paul Watson en anderen
  • Webshop met de nieuwste aanbiedingen van milieuvriendelijke Sea Shepherd-kleding, accessoires en geschenken
  • Kalender van Sea Shepherd-gebeurtenissen uit de hele wereld
  • Toegang tot Sea Shepherd sociale netwerken
  • Mogelijkheid om te doneren om schepen en projecten actief te houden 
  • Fotogalerij met schepen, bemanning en actie op volle zee
  • YouTube-kanaal met de nieuwste Sea Shepherd-opnames van over de hele wereld

SSCS iPhone application

 

iPhone app button

Haal die App!

 

Evenementen:

28 mei
Hilversum
17 & 18 juni
Vorden
23 & 24 juni
Ysselstein

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: