Bevrijd Misty voor mij

2 januari 2011

Bevrijd Misty voor mij

Kapitein Paul Watson biedt 5.000 US dollar voor de bevrijding van een gevangen dolfijn

Free Misty for MePaul Watson, stichter en voorzitter van de Sea Shepherd Conservation Society, heeft persoonlijk $5.000 USD geboden voor het vrijlaten van een dolfijn die op dit moment onder zorgelijke omstandigheden in eenzame opsluiting gehouden wordt in het Dolphin Base Resort in Taiji, Japan.

 “Ik heb onze baaiwachters gevraagd de mensen te benaderen die er verantwoordelijk voor zijn dat deze dolfijn in een klein bassin, overgroeid met algen, in Taiji gehouden wordt. Zij moeten vragen de dolfijn over te dragen aan de baaiwachters zodat die hem kunnen verzorgen en vrijlaten. Ik zal diegene(n) persoonlijk $5.000 USD geven als compensatie voor hun welwillendheid jegens het leven van deze dolfijn.

De dolfijn Misty werd door de baaiwachters van Sea Shepherd voor het eerst op video vastgelegd tijdens een bezoek aan het dolfinarium. Tenzij hij meteen uit het onhygiënische en kleine bassin waarin hij wordt gehouden wordt weggehaald, en hij beschermd en verzorgd wordt, zal hij waarschijnlijk verder in eenzaamheid lijden en uiteindelijk sterven.

Voor méér informatie, ga naar Cove Guardians waar je de dagelijkse verslagen kunt lezen over de dolfijnenslachting en de recente ontdekking van Misty, of ga naar CNN iReport.

Wat jij kunt doen:

Maak contact met Dolphin Base op info@dolphinbase.co.jp om te protesteren tegen de gevangenschap van Misty en om te vragen hem over te dragen aan Sea Shepherd zodat hij fatsoenlijk verzorgd en behandeld kan worden.

Steun vandaag nog de campagne van de baaiwachters van Sea Shepherd met een donatie vandaag of bezoek onze site Wat jij kunt doen voor andere manieren om Sea Shepherd te steunen en de afslachting van dolfijnen te stoppen.

 

Evenementen:

28 mei
Hilversum
17 & 18 juni
Vorden
23 & 24 juni
Ysselstein

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: