Gojira sluit zich aan bij de rest van de Sea Shepherd vloot

5 december 2010

Gojira sluit zich aan bij de rest van de Sea Shepherd vloot

Gojira joins rest of Sea Shepherd fleet

De MY Gojira, het snelle nieuwe onderscheppingsvaartuig van Sea Shepherd, kwam laat in de middag van zaterdag 4 december in de haven van Hobart aan, na een tocht van bijna een week vanuit haar thuishaven Fremantle in West Australië. De Gojira werd verwelkomd door de vaartuigen Steve Irwin en Bob Barker, de nieuwe helicopter Nancy Burnet en een erg opgewonden groep internationale bemanningsleden die zaten te springen om aan hun tocht naar de Zuidelijke Oceaan te beginnen om een eind te maken aan de illiegale walvisjacht van Japan.

Zodra alle vaartuigen hun veiligheidstraining hebben voltooid en hun belangrijkste benodigdheden hebben aangevuld, zal de vloot de komende dagen de Australische wateren verlaten om haar missie uit te voeren en de walvisjacht in het reservaat in de Zuidelijke Oceaan een halt toeroepen.

icon_movie_reel_30

Bekijk de video van de aankomst van de Gojira in Hobart  en hoe zij zich voor het eerst aansluit bij de vloot gedurende de Antarctische walviscampagne van 2010-2011.

Operation No Compromise

Operatie
No Compromise

 

Evenementen:

28 mei
Hilversum
17 & 18 juni
Vorden
23 & 24 juni
Ysselstein

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: