Het aftellen naar Operatie No Compromise is begonnen!

17 november 2010

Het aftellen naar Operatie No Compromise is begonnen!

Operation No Compromise

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de lancering van onze zevende Antarctische campagne ter verdediging van de walvissen, Operatie No Compromise. In de eerste week van december zullen onze schepen vertrekken uit Tasmanië, op weg naar het ijskoude walvisreservaat in de Zuidelijke Oceaan en de ruige, verlaten kust van Antarctica. Oprichter en voorzitter van Sea Shepherd, kapitein Paul Watson, zal de campagne wederom leiden, met behulp van een gepassioneerde, dappere bemanning van vrijwilligers uit de hele wereld.

Vorig jaar hebben we meer walvissen kunnen redden, dan de Japanners hebben kunnen doden. Vijfhonderd en achtentwintig (528) walvissen zijn nu in leven en zwemmen vrij rond in zee, omdat meelevende mensen van over de hele wereld ons in staat stelden in te grijpen, door onze schepen en bemanning te steunen.

Met drie schepen zullen we wederom in staat zijn om de stropers in de Zuidelijke Oceaan het gehele seizoen op te sporen en te onderscheppen. Ons doel is om dit seizoen nog meer walvissen te redden dan vorig jaar en om de walvisjacht in de Zuidelijke Oceaan voorgoed te stoppen.

U kunt ons helpen dit doel te bereiken! Volg ons via de nieuwe campagnewebsite van Operatie No Compromise en steun ons vandaag nog.

Ga naar de nieuwe Operatie No Compromise website...

###

 

Evenementen:

28 mei
Hilversum
17 & 18 juni
Vorden
23 & 24 juni
Ysselstein

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: