Help Sea Shepherd om $1.000 of meer te winnen met behulp van GoodSearch.com!

28 october 2010

Help Sea Shepherd om $1.000 of meer te winnen met behulp van GoodSearch.com!

GoodSearch

GoodSearch.com sponsort een wedstrijd waarbij elk van de vijf organisaties via wiens website de GoodSearch  toolbar het vaakst wordt gedownload, een bedrag ontvangt van $1.000,- (bovendien ontvangen de eerste 100 liefdadige organisaties die de 100 keer downloaden bereiken $100,- !) Iedere keer dat u de GoodSearch toolbar  gebruikt om online te zoeken of om te winkelen bij één van de 1.500 webwinkels (van Amazon tot Zazzle!) ontvangt Sea Shepherd een donatie – het enige dat u hoeft te doen is onze toolbar toevoegen aan uw zoekmachine.

Blijft u alstublieft ook na afloop van de wedstrijd GoodSearch gebruiken als zoekmachine. Iedere zoekopdracht die u ingeeft levert Sea Shepherd een penny op .Wij hebben de kans  om te laten zien dat elk individu een verschil kan maken als we allemaal samenwerken voor een gemeenschappelijk doel. Iedereen kan meedoen en helpen fondsen te werven voor Sea Shepherd zonder dat het iets kost. Overweeg alstublieft om GoodSearch te gaan gebruiken als uw nieuwe zoekmachine.

Sea Shepherd werd in de herfst van 2007 door GoodSearch van de lijst van deelnemende non-profit organisaties verwijderd (op verzoek van kapitein Watson) omdat hun zoekfunctie werd aangedreven door Yahoo. Yahoo was voor ongeveer 40% eigenaar van Alibaba , een wereldwijde internetmarktplaats die de verkoop van haaienvinnen op hun website toestond. In 2009 maakte Alibaba bekend dat het bedrijf niet langer instemt met de verkoop van haaienvinnen. We zijn erg blij met deze hernieuwing van onze relatie met GoodSearch. Doel van deze relatie is het genereren van fondsen, zodat we kunnen doorgaan met onze wereldwijde campagnes ter bescherming van  het leven in de oceanen.

Help ons alstublieft om één van de organisaties te worden die het geluk hebben deze broodnodige fondsen te ontvangen !

Hier volgt welke stappen u moet nemen:

-------------------------------------------------------

1. Klik op http://www.goodsearch.com/toolbar/sea-shepherd-conservation-society-sscs

2. Download de toolbar van de Sea Shepherd Conservation Society

3. Kies de optie “Share With Friends” op de pagina voor het downloaden van de toolbar ,zodat meer mensen mee kunnen gaan doen!

-------------------------------------------------------

De wedstrijd eindigt op 31 oktober, dus wilt U alstublieft de toolbar nu toevoegen en zoveel mogelijk mensen op de hoogte stellen van deze actie ! Voor meer informatie, klik op: http://www.goodsearch.com/goodsearchgiveaway/.

Bedankt voor uw steun !

 

Evenementen:

4, 5 en 6 augustus
Lisse
23 & 24 juni
Groningen

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: