“The Cove” voor de tweede keer dit seizoen rood van het bloed

11 october 2010

“The Cove” voor de tweede keer dit seizoen rood van het bloed

dolphins being
Dolfijnen worden de baai ingedreven

Vissers uit Taiji hebben de hele school grijze dolfijnen (met een geschat aantal van 20) afgeslacht, met uitzondering van één dolfijn, die verkocht zal worden aan de aquariumindustrie.

Gisteren bood Sea Shepherd aan om de gevangen dolfijnen vrij te kopen. De vissers weigerden dit. Ze zeiden dat ze de dolfijnen niet aan ons wilden verkopen, zodat wij ze vrij konden laten. Ze haalden hun neus op voor het aanbod door te zeggen dat het onzin was om dolfijnen te kopen om ze vrij te laten en ze zinspeelden erop dat dat op liefdadigheid leek en dat ze dat niet wilden aannemen.

In plaats daarvan hebben ze de dolfijnen in de baai met speren doorboord en neergestoken tot het water bloedrood kleurde.
De “Cove Guardians” (baaiwachters) van Sea Shepherd zijn ter plaatse om de slachting te filmen, daarbij gehinderd door talloze leden van de Japanse kustwacht en politie..

dolphins being dolphins being

Lees meer over Taiji. . .

 

Evenementen:

28 mei
Hilversum
17 & 18 juni
Vorden
23 & 24 juni
Ysselstein

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: