Verslag uit Taiji: 17 september

17 september 2010

Verslag uit Taiji: 17 september

Hoewel het helder weer was en de zeeën kalm waren, keerden de dolfijnenjagers vandaag zonder dolfijnen terug naar de haven van Taiji. Er is nu al vier dagen achter elkaar geen ellende in de baai.

Vandaag spraken we met de Japanse man uit Tokio die we gisteren ontmoet hadden. Hij stelde goede vragen en we slaagden erin een goed gesprek te hebben dat de moeite waard was. We staan aan het begin van een driedaagse vakantie in Japan en veel reizigers komen naar deze kust. Ik hoop echt dat er reizigers naar de baai komen om over deze kwestie te praten.

Dwight en Sandra Miller uit Modesto, Californië (V.S.) sloten zich vandaag bij ons aan. Ze hadden in alle haast reisplannen gemaakt toen ze hoorden dat Sea Shepherd in Taiji was en hulp nodig had. Vanmiddag zijn ze samen met mijn dochter de baai ingezommen, waar op dit moment geen dolfijnen aanwezig zijn. Dwight en Sandra kunnen maar een week blijven, maar hun aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld. We hebben hen voorgesteld aan de politie, die uiterst verbaasd leek te zijn toen ze hoorden dat Dwight zelf ook politieman is.

Wilt u ons komen helpen in Taiji (vrijwillig en volledig op eigen kosten en voor eigen risico), schrijft u mij dan op inform-us@seashepherd.org.  Ik stuur u dan antwoord, maar wilt u alstublieft geduld hebben? Ik kan niet èn de baai in de gaten houden èn tegelijkertijd mijn e-mail beantwoorden.

Voor de oceanen,

Scott West
Sea Shepherd Conservation Society

Voor regelmatige updates over deze belangrijke kwestie, kijk op onze Taiji update page.

Volg mijn dochters blog over deze gebeurtenissen op eloramalama.wordpress.com

Report from Taiji

 

Evenementen:

4, 5 en 6 augustus
Lisse
23 & 24 juni
Groningen

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: