Tien dolfijnen gevangen in "The Cove" in Taiji

2 september 2010

Tien dolfijnen gevangen in "The Cove" in Taiji

Sea Shepherdbemanning vraagt om hulp bij "The Cove" om de dolfijnen te redden.

De eerste dolfijnen van dit jaar zijn gevangen in Taiji. Ze werden bijeengedreven in de beruchte 'cove' in Taiji, Japan.
'The Cove' is bekend geworden door de gelijknamige documentaire waarin de makers de wrede Japanse dolfijnenslachting in beeld brengen.

De dolfijnen die nu gevangen zijn, worden afgeslacht tenzij er hulp verschijnt. Sea Shepherd heeft vrijwilligers uit Australie, Nieuw-Zeeland, Amerika en Japan in Taiji, maar we zijn vooralsnog met te weinig.
Er zijn honderd mensen naar Tokio in Japan gekomen om hun stem te laten klinken voor de dolfijnen. Sea Shepherd roept deze groep op om onmiddellijk naar Taiji te komen. De dolfijnen worden niet gered vanuit Tokio.

"De dolfijnen hebben vandaag en morgen bescherming nodig bij de baai van ‘The Cove", zegt Michael Dalton van Sea Shepherd Brisbane, die leiding geeft aan het Sea Shepherdteam in Taiji.
Michael Dalton heeft een boodschap voor alle dolfijnbeschermers in Japan:  "Als je naar Japan bent gekomen om de dolfijnen te beschermen, dan moet je op één plek zijn: Taiji, en wel zo snel mogelijk."

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Michael Dalton: 080 4084 7937 in Taiji, Japan

Of
Laurens de Groot
Media Sea Shepherd Europa
+31 6125 353 77

Dolphins captured in Taiji

###

 

Evenementen:

28 mei
Hilversum
17 & 18 juni
Vorden
23 & 24 juni
Ysselstein

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: