Directeur Sea Shepherd Galapagos beloond door Nationale Postcode Loterij

28 augustus 2010

Directeur Sea Shepherd Galapagos beloond door Nationale Postcode Loterij

Sea Shepherd Galapagos Director Rewarded by Dutch Postcode Lottery SAM 1519 kopieTijdens het maken van een televisieshow ter promotie van het werk van Sea Shepherd op de Galapagos eilanden, heeft kapitein Alex Cornelissen de Gouden Wimpel aangeboden gekregen. De Gouden Wimpel is een beloning van de Nationale Postcode Loterij voor mensen die werken aan de verbetering van onze planeet.  Bij de Wimpel hoort een cheque van 20.000 euro, die Cornelissen voor een zelfgekozen project op de Galapagos mag gebruiken.

Kapitein Cornelissen maakt sinds juli 2002 deel uit van het Sea Shepherd team en heeft aan vele internationale campagnes deelgenomen, voor hij in 2007 als operationeel directeur op de Galapagos aan de slag ging. De beloning is een erkenning voor het werk dat hij in de afgelopen jaren heeft verricht.

We zijn erg verheugd met deze erkenning en zijn ervan overtuigd dat de tv-show het belangrijke werk dat Sea Shepherd op de Galapagos doet, duidelijk zal laten zien. De show heet Kanjers van Goud en zal in Nederland in november 2010 te zien zijn.

Dutch Postcode Lottery logo 140Kapitein Cornelissen liet weten de beloning te aanvaarden namens alle mensen die zich wereldwijd onvermoeibaar voor Sea Shepherd inzetten om onze oceanen te beschermen. Hij is er trots op deel uit te maken van dit team en gaf aan dat de erkenning onze gezamenlijke toewijding nog verder zal vergroten.

De Nationale Postcode Loterij sponsort Sea Shepherd sinds 2008 met een jaarlijkse donatie van 500.000 euro. Daarnaast selecteerde de loterij het Galapagos AIS project in februari 2010 als één van haar speciale projecten en wees ons aanvullende middelen toe om dit te financieren.

Het werk aan het AIS-project vordert gestaag en het netwerk zou aan het eind van dit jaar online moeten zijn. Als het eenmaal operationeel is zullen de bewoners van het maritieme reservaat van de Galapagos nog beter beschermd zijn tegen illegale visserij en andere schadelijke activiteiten.

Sea Shepherd Galapagos Director Rewarded by Dutch Postcode Lottery DSC01318 kopie

 

Evenementen:

28 mei
Hilversum
17 & 18 juni
Vorden
23 & 24 juni
Ysselstein

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: