Sea Shepherd schip ter bezichtiging in Barcelona

3 augustus 2010

Sea Shepherd schip ter bezichtiging in Barcelona

Steve Irwin Crew in Barcelona

Operatie Blue Rage in de Middellandse Zee was een groot succes. Ook een succes is dat er nieuwe Sea Shepherd groepen ontstaan in Italië, Monaco en Spanje. Om deze nieuwe groepen te verwelkomen in de Sea Shepherd familie en om onze hardwerkende vrijwilligers en diegenen die ons steunen de kans te geven één van hun schepen van dichtbij te zien en de bemanning te ontmoeten, is de Steve Irwin de hele maand augustus te bezichtigen in Barcelona.

In september 2010 vertrekt de Steve Irwin via de Rode Zee en de Indische Oceaan op een 14.816 km (8000 zeemijlen) lange reis naar Australië. Daar zal het schip klaar gemaakt worden voor de 2010-2011 campagne met de naam “Operatie No Compromise”, ter verdediging van de walvissen bij de zuidpool.

Steun ons door de bemanning van de Steve Irwin in Barcelona te ontmoeten. Wij zouden blij zijn u aan boord te mogen ontvangen voor een bezichtiging!

Onze coördinator voor Sea Shepherd Spanje, Ramon Cardena, kan gecontacteerd worden op: spain@seashepherd.org

Onze hulpcoördinatoren voor voedsel, Luz en Raffaela die allebei Spaans en Engels spreken, zijn te bereiken op  barcelonawhales@gmail.com

ezichtigen van de Steve Irwin kan vanaf nu tot eind augustus:

Maandag tot en met donderdag van 15.00 tot 18.00 uur                       
Vrijdag tot en met zondag van 12.30 tot 19.30 uur

De Steve Irwin ligt voor anker in het dok “Moll D’Espanya”, Port Vell, tegenover “Maremagnum Cinemas”.

Wij hopen jullie gauw te zien!

 

Evenementen:

28 mei
Hilversum
17 & 18 juni
Vorden
23 & 24 juni
Ysselstein

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: