Sea Shepherd bezoekt Monaco

21 juli 2010

Sea Shepherd bezoekt Monaco

news 100721 1 1 Sea Shepherd Visits MonacoHet Sea Shepherd schip Steve Irwin kwam op 20 juli 2010 aan in Port Hercule voor een driedaags bezoek aan Monaco. Vervolgens vertrok het schip naar Barcelona, de laatste halte in de Middellandse Zeecampagne. Vanuit  Barcelona zal het schip terugkeren naar Australië. In Australië wordt de Steve Irwin dan klaar gemaakt voor de campagne “Operatie No Compromise”. Tijdens “Operatie No Compromise”gaan wij opnieuw naar het walvisreservaat in de Zuidelijke Oceaan om de walvissen te verdedigen tegen de illegale Japanse walvisjacht.

De laatste keer dat een schip van Sea Shepherd Monaco bezocht was in 1997. Destijds was de Sea Shepherd III een gast van Prins Reinier. Monaco was in 1997 gastland voor de bijeenkomst van het IWC (Internationale Walviscommissie).

Monaco is de afgelopen 12 jaar een grote steun geweest voor de Sea Shepherd Conservation Society.

###

 

Evenementen:

28 mei
Hilversum
17 & 18 juni
Vorden
23 & 24 juni
Ysselstein

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: