Persconferentie met vrijgelaten Whale Warrior kapitein Pete Bethune

11 juli 2010

Persconferentie met vrijgelaten Whale Warrior kapitein Pete Bethune

Pete BethuneOp maandag  12 juli 2010 om 10.00 uur ’s ochtends (Nieuw-Zeelandse tijd), zal kapitein Pete Bethune aanwezig zijn op een persconferentie om de gebeurtenissen van de afgelopen 8 maanden  te bespreken en vragen daaromtrent te beantwoorden. Deze gebeurtenissen vonden uiteindelijk  zaterdag hun hoogtepunt in zijn terugkeer naar huis vanuit een japanse gevangenis.

De persconferentie zal gehouden worden in:Hotel Grand Chancellor

1 Hobson Street
Auckland City
New Zealand

Kapitein Bethune was gevangengezet omdat hij aan boord was gegaan van het schip dat zijn schip had geramd en vernield en de Sea Shepherd Conservation Society heeft meer dan een half miljoen Amerikaanse dollars uitgegeven aan de verdediging van kapitein Bethune in een poging zijn vonnis te verzachten.

Sea Shepherd beschouwt kapitein Bethune als een bron van inspiratie wat betreft  moed en toewijding , en roept het publiek en de supporters van Sea Shepherd op om de persconferentie bij te wonen teneinde hun steun te betuigen aan deze held bij zijn terugkeer van de whale wars .

###

 

Evenementen:

28 mei
Hilversum
17 & 18 juni
Vorden
23 & 24 juni
Ysselstein

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: