Whale Wars genomineerd voor twee Emmy Awards!

9 juli 2010

Whale Wars genomineerd voor twee Emmy Awards!

Whale  WarsOnlangs zijn de nominaties voor de 62e editie van de Emmy Awards aangekondigd en is bekend geworden dat de serie Whale Wars van Animal Planet twee nominaties in de wacht heeft gesleept! Whale Wars is één van de best bekeken series van Animal Planet en volgt de Sea Shepherd Conservation Society tijdens haar levensgevaarlijke strijd om de illegale walvisjacht, die plaatsvindt onder het mom van ‘wetenschappelijk onderzoek’, een halt toe te roepen.

De nominaties hebben betrekking op de Whale Wars aflevering The Stuff of Nightmares, waarin een walvis met een harpoen wordt afgeschoten en vervolgens een 23 minuten durende hartverscheurende doodstrijd levert, voordat het dier uiteindelijk verdrinkt. In de categorieën Outstanding Cinematography For Nonfiction Programming en Outstanding Picture Editing For Nonfiction Programming moet Whale Wars het opnemen tegen de series LIFE en The National Parks.

De Emmy Awards zullen zondag 29 augustus om 20.00 uur (plaatselijke tijd) plaatsvinden..

###

 

Evenementen:

28 mei
Hilversum
17 & 18 juni
Vorden
23 & 24 juni
Ysselstein

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: