Sea Shepherd's Steve Irwin komt naar New Jersey en New York

19 april 2010

Sea Shepherd's Steve Irwin komt naar New Jersey en New York

Sea Shepherd's vlaggenschip, de Steve Irwin, doet kort de Verenigde Staten aan voordat ze doorvaart naar de Middellandse Zee om deel te nemen aan de aankomende campagne ter bescherming van de bedreigde blauwvintonijn.

Kom ook naar de Steve Irwin, om kennis te maken met de bemanning, voor een donatie, voor een rondleiding door het schip en als steunbetuiging voor de talrijke campagnes van Sea Shepherd ter bescherming van de oceanen! Dit is een unieke kans en het eerste bezoek van dit schip aan de VS sinds het is toegevoegd aan de vloot van Neptune’s Navy.

Met een gids kunt u dagelijks een rondleiding maken door het schip tussen 10.00 en 15.00 uur. Promotiemateriaal en souvenirs zullen beschikbaar zijn.

Aanvullend zal Sea Shepherd een inzamelingsactie organiseren op 30 april met kapitein Paul Watson. Klik hier voor meer informatie.

Om erachter te komen hoe u kunt helpen, terwijl het schip in een haven ligt, kunt u contact opnemen met  NYC@seashepherd.org

Details:

New Jersey

Datum: 24-25 april

Locatie: Bayshore Recycling, 75 Crows Mill Rd, Keasbey, NJ 08832

Extra informatie: Doe mee met de bemanning voor de viering van Earth Day in samenwerking met Clean Ocean Action en Edison Wetlands.

 

New York

Datum: 26- 30 april

Locatie: Chelsea Piers, Pier 59, 62 Chelsea Piers # 300, NY, NY 10011-1015

 

Steve Irwin
Foto's: Barbara Veiga / Sea Shepherd

 

Evenementen:

28 mei
Hilversum
17 & 18 juni
Vorden
23 & 24 juni
Ysselstein

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: