Sea Shepherd Update: Schepen van Sea Shepherd doorstaan ruwe zee bij achtervolging illegale Japanse

18 februari 2010

Sea Shepherd Update: Schepen van Sea Shepherd doorstaan ruwe zee bij achtervolging illegale Japanse walvisvloot

Het is al twee weken geleden dat de Sea Shepherd Conservation Society de Japanse walvisvloot heeft gevonden en de illegale walvisvaart in het walvisreservaat in de Zuidelijke Oceaan heeft stilgelegd. De Steve Irwin en de Bob Barker van Sea Shepherd blijven het illegale Japanse fabrieksschip Nisshin Maru achtervolgen, ondanks een sneeuwstorm, hevige wind en gigantische golven.

“ De omstandigheden zijn verschrikkelijk,” zei eerste stuurman Locky MacLean op de Steve Irwin. “ Het is een uitdaging, maar wel een die we met gemak aankunnen. Ze kunnen nog zo hard proberen om de hevige wind en ruwe zee op te zoeken, ze zijn er nog niet in geslaagd om ons af te schudden.”

In die ruwe omstandigheden heeft de Nisshin Maru een paar maal geprobeerd zich tegen de Steve Irwin te keren en heeft zij bijna een botsing veroorzaakt, maar de schepen van Sea Shepherd ontwijken hun roekeloze manoeuvres vrij makkelijk.
De illegale walvisjacht ligt al sinds 5 februari stil. De schepen van Sea Shepherd slagen in hun opzet, namelijk de winst van de Japanse walvisvloot en het aantal gedode walvissen naar beneden halen

###

 

Evenementen:

28 mei
Hilversum
17 & 18 juni
Vorden
23 & 24 juni
Ysselstein

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: